افسردگی، خودکشی و سایر پیامدهای فرسودگی شغلی

اختصاصی خبر جنوب ،  استاد دکتر کامران باقری لنکرانی استاد و پژوهشگر علوم پزشکی برخی از پیامدهای فرسودگی شغلی را تشریح کرد و بیان داشت : فرسودگی شغلی می تواند پیامدهای ناخوشایندی مانند خودکشی و افسردگی به دنبال داشته باشد ، آنچه در این فایل ویدئویی می بینید بخش دوم اظهارات این استاد دانشگاه است.

فرسودگی  شغلی می تواند موجب تغییر شغل ، مهاجرت و تغییر محل کار شود. برخی مواقع با بهبود در شرایط کاری ، افراد و به ویژه کادر درمان می توانند خود را با شرایط تطبیق دهند و از فرسودگی شغلی رها شوند ، آنچه مهم است توجه به این موضوع است که در مواجهه با فرسودگی شغلی به ویژه افراد کادر درمان وظایف و مسوولیت هایی در برابر خود و همکاران دارند.
مهمترین این وظایف این است که بتوانیم بین کار حرفه ای و زندگی خانوادگی و زندگی شخصی تعادل ایجاد کنیم ، در این بین مدیریت های میانی جامعه نیز وظایفی دارند که شرایط را برای کادر درمان دوستانه تر و صمیمانه تر کنند.
مدیران آموزشی در این زمینه بسیار مسوولیت دارند در بسیاری از موارد که فرسودگی شغلی در دو سه سال اخیر بصورت خودکشی ظهور پیدا کرد ، آن اتفاق نهایی حاصل نامهربانی هایی است که از مسوول بلافصل یا از همکاران یا حتی از دوستان مشاهده شده است .
کادر درمان باید هوای همدیگر را داشته باشند و محیط کار را برای خود محیطی دوستانه قلمداد کنند و بتوانند جلوی این وقایع تلخ از جمله خود کشی را بگیرند.  
تهیه و تدوین :  نیکنام خشنودی