با حضور سوارکارانی از چهار استان

زرقان میزبان رقابت‌های پرش با اسب

زرقان میزبان رقابت‌های پرش با اسب

علی جمشیدپور- «خبرجنوب»/ از نخستین ساعات صبح روز چهارشنبه ۱۰ تیرماه، شهرستان زرقان میزبان مسابقات سوارکاری بود. صدای برخورد سم اسب‌ها با میدان مسابقه، عبور سوارکاران از موانع استاندارد و حضور پرشور ورزشکاران، مربیان و داوران، نوید آغاز یکی از مهم‌ترین رویدادهای سوارکاری کشور را می‌داد.

رقابت‌های پرش با اسب جام شهدای جنگ رمضان به میزبانی هیأت سوارکاری استان فارس و با حضور سوارکارانی از استان‌های فارس، اصفهان، بوشهر و کرمان آغاز شد؛ مسابقاتی که تا فردا جمعه ۱۲ تیرماه ادامه خواهد داشت و در رده‌های مختلف سنی و کلاس‌های گوناگون برگزار می‌شود.

روز نخست این رقابت‌ها با برگزاری کلاس‌های نونهالان، نوجوانان، مالکان، D1 و C1 در فضایی کاملاً حرفه‌ای و مطابق استانداردهای فدراسیون سوارکاری برگزار شد و عملکرد مطلوب شرکت‌کنندگان، رضایت مسئولان فنی و داوران مسابقه را به همراه داشت.

این مسابقات با حمایت همه‌جانبه اداره‌کل ورزش و جوانان استان فارس و فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود و تمامی مراحل اجرایی آن زیر نظر نمایندگان رسمی فدراسیون انجام می‌گیرد.

بر همین اساس، مرتضی سلسله‌ذاکرین از تهران به عنوان سرداور و ناظر مسابقات، ایلیا محمدی از تهران به عنوان برگزارکننده مسابقات و مهدی آصالح از استان اصفهان به عنوان طراح مسیر در این رویداد حضور دارند. هر سه از نمایندگان رسمی فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران هستند و بر روند فنی و اجرایی مسابقات نظارت مستقیم دارند.

همچنین این رقابت‌ها در رنکینگ رسمی فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده و نتایج آن در امتیازبندی رسمی سوارکاران کشور لحاظ خواهد شد. ارتفاع موانع در تمامی کلاس‌ها نیز بر اساس آخرین قوانین و مقررات فنی فدراسیون سوارکاری تعیین و اجرا می‌شود.

در حاشیه این رقابت‌ها، غلامعلی طفیونی، رئیس هیأت سوارکاری فارس، در گفت‌وگوی اختصاصی با «خبرجنوب» ضمن ابراز رضایت از روند برگزاری مسابقات گفت: خوشبختانه نخستین روز مسابقات با کیفیت فنی بسیار مطلوب و در فضایی منظم برگزار شد. حضور سوارکاران توانمند از استان‌های مختلف، سطح رقابت‌ها را ارتقا داده و نویدبخش سه روز مسابقه جذاب و دیدنی است.

وی افزود: برگزاری این مسابقات تنها یک رقابت ورزشی نیست؛ بلکه فرصتی ارزشمند برای شناسایی استعدادهای جوان، ارتقای دانش فنی سوارکاران و آماده‌سازی آنان برای حضور در رقابت‌های ملی و بین‌المللی به شمار می‌رود. هیأت سوارکاری فارس با حمایت اداره‌کل ورزش و جوانان و فدراسیون، برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای توسعه این رشته در استان انجام داده است و امیدواریم فارس به یکی از قطب‌های اصلی سوارکاری کشور تبدیل شود.

رئیس هیأت سوارکاری فارس با اشاره به نام‌گذاری این رویداد به نام جام شهدای جنگ رمضان اظهار داشت: ورزش همواره با فرهنگ ایثار و جوانمردی پیوند خورده است و برگزاری این مسابقات با نام شهدای جنگ رمضان، ادای احترام کوچکی به رشادت‌ها و جانفشانی‌های فرزندان این سرزمین است.

طفیونی با دعوت از علاقه‌مندان به ورزش سوارکاری گفت: از همه خانواده‌ها، دوستداران ورزش و علاقه‌مندان به سوارکاری دعوت می‌کنم امروز پنجشنبه و فردا جمعه با حضور در زرقان، از نزدیک شاهد رقابت‌های زیبای پرش با اسب باشند. بدون تردید با برگزاری کلاس‌های حساس‌تر و ارتفاع‌های بالاتر، سطح هیجان و کیفیت مسابقات نیز افزایش خواهد یافت و تماشاگران شاهد رقابت‌هایی تماشایی خواهند بود.

وی در پایان با قدردانی از اصحاب رسانه افزود: از تمامی خبرنگاران، عکاسان، رسانه‌های استان و به‌ویژه ورزشی‌نویسان فارس که همواره در کنار ورزش سوارکاری بوده‌اند، صمیمانه تشکر می‌کنم. همچنین جا دارد از روزنامه وزین «خبرجنوب» که سال‌هاست با نگاه حرفه‌ای و مسئولانه، اخبار و رویدادهای ورزشی استان را به بهترین شکل منعکس می‌کند و همواره حامی ورزشکاران و هیأت‌های ورزشی بوده است، قدردانی ویژه داشته باشم. بی‌تردید نقش رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های ورزش و ایجاد انگیزه در نسل جوان، نقشی ماندگار و ارزشمند است.

رقابت‌های جام شهدای جنگ رمضان تا عصر روز جمعه ۱۲ تیرماه ادامه خواهد داشت و پیش‌بینی می‌شود با برگزاری کلاس‌های بزرگسالان، رده B و مسابقه مهیج یادبود سوار در روز پایانی، استقبال علاقه‌مندان از این رویداد بیش از پیش افزایش یابد؛ رویدادی که بار دیگر توانمندی استان فارس را در میزبانی مسابقات ملی سوارکاری به نمایش گذاشته است.