استاندار فارس: موانع توسعه شهر سلامت شیراز باید سریع برطرف شود

استاندار فارس: موانع توسعه شهر سلامت شیراز باید سریع برطرف شود

استاندار فارس با تأکید بر اهمیت پروژه شهر سلامت شیراز، خواستار اولویت‌بندی پروژه‌ها، تدوین برنامه زمان‌بندی مشخص و رفع موانع قانونی و اداری برای شتاب‌بخشی به روند اجرای این طرح شد.

حسینعلی امیری در دیدار با اعضای هیئت‌مدیره شهر سلامت شیراز، با اشاره به جایگاه شیراز به عنوان قطب پزشکی کشور و منطقه گفت: باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود، مسیر توسعه شهر سلامت را بدون تأخیر هموار کرد.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی بر اساس امکانات و داشته‌های واقعی افزود: پروژه‌ها باید اولویت‌بندی و برای اجرای آن‌ها برنامه زمان‌بندی مشخصی تدوین شود تا روند پیشرفت طرح به‌صورت مستمر رصد شود.

استاندار فارس همچنین بر اصلاح فرآیندهای قانونی و اداری تأکید کرد و گفت: برای رفع محدودیت‌های ناشی از سطح‌بندی‌های درمانی، موضوع باید با وزیر بهداشت پیگیری شود.

امیری با اشاره به قانون مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار کرد: آیین‌نامه‌ها نباید فراتر از قانون موجب ایجاد محدودیت شوند و رویه‌های نادرست باید شناسایی و اصلاح شود.

وی همچنین بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های شهر سلامت به سرمایه‌گذاران تأکید کرد و گفت: با وجود شناسایی ۳۵ فرصت سرمایه‌گذاری، تبلیغات و معرفی این پروژه کافی نیست و باید برای معرفی آن در رسانه‌های ملی و استانی اعتبار اختصاص یابد.

استاندار فارس تأمین زیرساخت‌های انرژی را نیز از پیش‌نیازهای توسعه شهر سلامت دانست و افزود: موضوع تخصیص گاز باید از طریق وزارت نفت پیگیری شود و دستگاه‌های اجرایی نیز برای رفع سریع موانع پروژه همکاری کنند.

در این نشست، اعضای هیئت‌مدیره شهر سلامت شیراز گزارشی از آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز نخست، روند واگذاری‌ها، مصوبات پیشین و برنامه‌های آتی این پروژه ارائه کردند.