قیمت امروز ماهی و میگو در بازار جنوب

بازار ماهی خوزستان این روزها پر از نوسان است؛ قیمت شاه‌میگو در بوشهر به ۵۰۰ هزار تومان رسیده و قزل‌آلای شوشتر با ۱۴۰ هزار تومان ارزان‌ترین گزینه سفره جنوبی‌هاست.

قیمت امروز ماهی و میگو در بازار جنوب

بازار ماهی اهواز و شهرهای جنوبی خوزستان این روزها حال و هوای گرانی دارد. قیمت انواع ماهی و میگو در بیشتر مناطق استان افزایش یافته و فروشندگان، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و صادرات صید را از مهم‌ترین دلایل این جهش قیمتی می‌دانند.

در تازه‌ترین بررسی میدانی خبرنگار ما، ماهی شیر دم‌زرد محلی بوشهر با قیمت حدود ۲۷۰ هزار تومان عرضه می‌شود. مزلگ زبون هندیجان با نرخ ۴۳۰ هزار تومان رکورددار گرانی در بازار است. پس از آن، حلوا کفشک هندیجان با ۴۰۰ هزار تومان و هامور هندیجان با ۳۸۰ هزار تومان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

در میان ماهی‌های پرطرفدار، ماهی تن بوشهر و شوریده محلی هر دو با ۱۵۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شده‌اند و قزل‌آلای شوشتر با ۱۴۰ هزار تومان ارزان‌ترین ماهی بازار شناخته می‌شود.

در سوی دیگر بازار، میگو هندیجان با ۴۰۰ هزار تومان و شاه‌میگو بوشهر با ۵۰۰ هزار تومان همچنان کالای لوکس سفره جنوبی‌ها محسوب می‌شوند.

بر اساس گفته‌های صیادان و فروشندگان، نرخ آبزیان در شهرهای مختلف استان متفاوت است؛ اما در مجموع، روند قیمتی صعودی بوده و نسبت به ماه گذشته افزایش محسوسی دیده می‌شود.

به‌نظر می‌رسد حتی سفره جنوبی‌ها که همیشه با عطر ماهی تازه رنگ می‌گرفت، از تب گرانی در امان نمانده است.