متولی وپاسخگوی فوتبال فارس کیست؟
گفت و گوی مهرداد شکاری با "خبرجنوب" در خصوص مشکلات تیمداری
علی جمشیدپور-«خبرجنوب»/ افت محسوس پرطرفدارترین ورزش دنیا در کشور و تقلیل علاقمندان به رشته پر مخاطب فوتبال موضوعی است که ورزشی های ایران را سال هاست آزرده خاطر کرده است. اما اساسی ترین مورد عدم توجه و ورود به موقع از جانب مسئولین امر به مشکلات این رشته موجب شده تا فوتبال استان فارس نیز با عدم پاسخگویی مسئولین، هر روز با معضلات فراوانی دست و پنجه نرم کند.
یکی از مهمترین مشکلات فوتبال فارس بی توجهی به تیم های پایه و عدم نظارت صحیح بر عملکرد این تیم ها می باشد. این شرایط در حالی است که مشخص نیست مشکلات فوتبال این استان می بایست از جانب کدام مسئول مربوطه برطرف شود و هیأت فوتبال فارس نیز با سکوت خبری و عدم برگزاری کنفرانس خبری برای ایجاد شفافیت در رابطه با شرایط فوتبال استان نقش پر رنگی در این مورد ایفا می کند. در همین ارتباط با مهرداد شکاری، مردی که برای رشد فوتبال این استان تصمیم گرفت امتیاز تیم ایمان سبز در فصل گذشته را خریداری کند تا با امید به حمایت مسئولین بتواند ریشه فوتبال استان پهناور فارس را تقویت کند، گفت و گویی داشتیم و صحبت های جالبی از جانب وی در مسیر تیمداری در فارس مطرح شد که در ادامه میخوانید.
مالک تیم مهرگستران (ایمان سبز سابق) ازحواشی مسیر تیمداری سخن گفت و ابراز داشت: تیم ایمان سبز در سال گذشته با انجام 7 بازی و کسب 4 امتیاز شرایط خوبی را سپری نمیکرد. امین شهید زاده که هم به عنوان صاحب امتیاز تیم و هم با سمت سرمربی تیم فعالیت می کرد تصمیم به فروش امتیاز تیم گرفت.
مهرداد شکاری ادامه داد: بنده تیم را خریداری کردم و از نیم فصل دوم با مشکلاتی که بود سعی بر ارتقاء جایگاه تیم داشتم. در نهایت موفق شدیم در پایان فصل با کسب 26 امتیاز در رده ششم جدول قرار بگیریم.
وی از مشکلاتی که در مسیر انتقال امتیاز این تیم دارد سخن گفت و خاطرنشان کرد: امسال برای انتقال تیم به باشگاه و با نامی که خودمان در نظر داشتیم اقدام کردیم که با مشکلات ایجاد شده از سوی مالک قبلی تیم مجبور به شکایت به کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال شدیم.
شکاری با اشاره به اینکه اسم تیم از ایمان سبز به مهرگستران تغییر یافت، بیان کرد: همچنان درگیر این پرونده قضایی هستیم و تیم شرایط مساعدی در لیگ دسته سه ندارد. با این مشکلات مالک قبلی تیم با اینکه مالکیت این باشگاه را به من واگذار کرده بود عزم خود را برای فروش مجدد این تیم جزم کرده است.
وی در خاتمه عنوان کرد: اعضای تیم مهرگستران برای رفع مشکلات به هیأت فوتبال مراجعه کردند اما پاسخ قانع کننده ای دریافت نکردند و همچنان این موضوع برای ما سئوال است که چه کسی متولی ورزش و فوتبال این استان است و کدام مرجع می بایست مشکل تیم فوتبال این شهر و استان را برطرف نماید؟

Admin 6 




