فرمانده انتظامی دنا از توقیف یک دستگاه خودروی حامل کالای قاچاق و کشف اقلام لوازم خانگی به ارزش بیش از دو میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ بهنام زمانی، صبح روز دوشنبه ۱۳ بهمنماه، در دنا اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، مأموران انتظامی پاسگاه میمند با هماهنگی مقام قضایی، حین گشتزنی در محور یاسوج – اصفهان به یک دستگاه خودروی پژو پارس سفید مشکوک شده و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی افزود: مأموران در بازرسی از این خودرو موفق به کشف و ضبط یک دستگاه تلویزیون، یک دستگاه ماشین لباسشویی، دو دستگاه جاروبرقی، یک دستگاه آبمیوهگیری، یک دستگاه سالاد خردکن، یک دستگاه خردکن، یک دستگاه اسنکساز، یک دستگاه قهوهساز، یک دستگاه همزن، یک دستگاه بخارشور، یک دستگاه سماور، یک دستگاه سرخکن و یک دستگاه مایکروفر شدند.
فرمانده انتظامی دنا تصریح کرد: در این رابطه راننده خودرو دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد و خودرو نیز به پارکینگ منتقل گردید.
سرهنگ زمانی با اشاره به اینکه کارشناسان، ارزش کالاهای کشفشده را دو میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال برآورد کردهاند، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در زمینه قاچاق کالا و ارز و اخلال در نظام اقتصادی، مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ به مرکز فوریتهای پلیسی اطلاع دهند.