آتشسوزی در منزل مسکونی شهرک یکتا شیراز سه مصدوم بر جای گذاشت
آتشسوزی یک منزل مسکونی در شهرک یکتا شیراز سه مصدوم بر جای گذاشت؛ مصدومان با علائم دودگرفتگی و سوختگی توسط اورژانس به بیمارستان سوانح و سوختگی امیرالمؤمنین (ع) منتقل شدند. علت حادثه در حال بررسی است.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد که آتشسوزی یک منزل مسکونی در شهرک یکتا، سه مصدوم به همراه داشته است.
مسعود عابد با اشاره به زمان وقوع حادثه گفت: ساعت ۲۳:۳۳ دقیقه ۲۶ آبان ۱۴۰۴، گزارشی از آتشسوزی یک واحد مسکونی با علت نامشخص به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ ارسال شد. بلافاصله تکنسینهای اورژانس به محل اعزام شده و پس از ارزیابی وضعیت، سه مصدوم دچار دودگرفتگی و سوختگی را تحت مراقبت درمانی قرار دادند.
وی افزود: این سه نفر برای دریافت خدمات تخصصیتر به بیمارستان سوانح و سوختگی امیرالمؤمنین (ع) منتقل شدند.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شیراز گفت: علت دقیق حادثه توسط کارشناسان آتشنشانی در دست بررسی است.

Admin 6 




