دبیر ستاد مردمی بزرگداشت شهید آیت ا... رئیسی: هفته شهدای خدمت از 24 اردیبهشت تا یک خرداد برگزار می شود
قدیسسازی از شهید رئیسی کار اشتباهی است
غیاث ملکحسینی «خبرجنوب»/
اواخر اردیبهشت ماه سال گذشته بود که فضای رسانه ای کشور بایک خبر تلخ و البته ناامیدکننده مواجه شد و سرخط خبرگزاری ها را این خبر در برگرفت که هشتمین رئیس جمهور کشورمان پس از افتتاح سد «قیز قلعهسی» در مسیر افتتاح پروژه ای در تبریز، در منطقه ورزقان دچار سانحه سقوط بالگرد شده و به همراه حجتالاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت ریاست جمهوری و تعدادی از خدمه پرواز به درجه شهادت نایل آمده است.
حالا شمارش معکوس برای برگزاری مراسم سالگرد شهدای خدمت آغاز شد و آن گونه که دبیر ستاد مردمی بزرگداشت شهید آیت ا... رئیسی و شهدای خدمت اعلام کرده، این مراسم در قالب هفته شهدای خدمت از 24 اردیبهشت تا یکم خرداد سال جاری در شیراز و 36 شهرستان استان فارس برگزار می شود.
اسماعیل قزل سفلی با اشاره به اینکه مراسم امسال با شعار «شهید جمهور خادم مردم ایران» برگزار می شود ابرازداشت: در این راستا با تشکیل ستادهای مردمی ویژه برنامه متعددی در استان فارس برای هرچه بهتر برگزار شدن این مراسم تدوین شده و یا در دست اجرا قرار دارد.
وی با بیان اینکه اهداف مختلف و متعددی برای برگزاری این مراسم پیش بینی شده اظهارداشت: از جمله این اهداف می توان به مردمی سازی این رویداد اشاره کرد. معاون سابق سیاسی امنیتی استانداری فارس، پرداختن به کارهای کوچک، متنوع و گسترده ای که بتواند همه اقشار مردم را درگیر کند را از دیگر اهداف برگزاری هفته شهدای خدمت عنوان کرد و ادامه داد: تلاش می شود این رویداد بستری برای کنشگری های میدانی باشد و در همین راستا کمیته های مختلفی مانند کمیته رسانه و مستندسازی، کمیته تبلیغات محیطی، کمیته خانواده، کمیته محلات و موکب های مذهبی، کمیته هیأت ها و بقاع متبرکه، کمیته گروه های جهادی، کمیته اصناف و بازاریان، کمیته کارگران و... تشکیل شده است.
دبیر ستاد مردمی بزرگداشت شهید آیت ا... رئیسی و شهدای خدمت با بیان اینکه برنامه های هفته شهدای خدمت در قالب های مختلفی به صورت خودجوش و مردمی برگزار خواهد شد، به برخی از اقدامات پیش بینی شده برای این رویداد اشاره و خاطرنشان کرد: «نذر خدمت و مهارت» یکی از قالب هایی است که عموم مردم می توانند در اجرای آن مشارکت داشته باشند. به گفته قزل سفلی، در قالب این نذر اقداماتی مانند آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد، ویزیت رایگان پزشکان، نذر خون، پخت نان صلواتی و...
پیش بینی شده و امکان پذیراست. وی با تأکید براینکه در این هفته تلاش می شود گفتمان خدمت و شیوه حکمرانی شهید رئیسی مورد توجه قرار گیرد تصریح کرد: در این راستا از ظرفیت هایی مانند تولیدات رسانه ای در قالب روایت خدمت و تبلیغات محیطی و فضاسازی عمومی بهره برداری خواهد شد.
دبیر ستاد مردمی بزرگداشت شهید آیت ا... رئیسی و شهدای خدمت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شخصیت جهادی رئیس جمهور شهید خاطرنشانکرد: شخصیت شهید رئیسی مظهر شعارهای عملی انقلاب، انس واقعی به اقشار جامعه، درک متقابل و صحیح از شرایط اجتماعی، امید به رفع مشکلات و چالشهای پیشرو بود.
قزل سفلی در پاسخ به پیشنهاد خبرنگار «خبرجنوب» مبنی بر برخورد شفاف و به دور از قدیسسازی از شخصیت شهید رئیسی گفت: در پرداختن به شخصیت رئیس جمهور شهید، قدیس سازی کاری اشتباه است، چراکه قدیس سازی و دست نیافتنی کردن افراد اساساً امری اشتباه است؛ با این حال این واقعیت را نباید نادیده گرفت که هر فردی در هر جایگاهی که باشد منشاء یکسری خدمات و اقدامات است که نباید نادیده گرفته شوند.
به گفته وی، شهید رئیسی نیز در راه نیل به اهدافش، خود را وقف مردم کرد و اقداماتی را در آستان قدس، قوه قضائیه و مجریه انجام داد که ماندگار هستند و از این جمله می توان به تشکیل شبکه خادم یاران رضوی اشاره کرد که در 20 عرصه خدمت رسانی می کنند.





