یک جلسه با ده‌ تصمیم موثر

یک جلسه با ده‌ تصمیم  موثر

آباده- آستانه – خبرجنوب/ فرماندار ویژه شهرستان آباده در جلسه شورای اداری این هفته خطاب به مدیران چند دستورالعمل ابلاغ کرد:

*ارائه برنامه سالانه برای ارزیابی و مشخص شدن اهداف:*

فرهاد سعدی گفت: مدیران باید با کار جهادی موضوعات را به جد دنبال کنند، مدیران باید برنامه‌های سال ۱۴۰۳ دستگاه خود را با زمانبندی‌ای که توسط خودشان مشخص می‌شود ظرف ۱۵ روز آینده به فرمانداری ارسال کنند تا مشخص شود هر دستگاه چه اهدافی را پیش رو دارد و در پایان سال خروجی برنامه‌ها ارزیابی می‌شود.

*تعیین پیشرفت مصوبات سفر مسئولان استانی و کشوری:*

فرماندار آباده: مصوباتی در سفر مقام‌های استانی و کشوری به تصویب رسیده است، مدیران باید درصد پیشرفت مصوبات حوزه خود را ظرف ۱۰ روز آینده مشخص کنند، در برخی از حوزه‌ها مشاهده شده مصوبات صرفاً بر روی کاغذ نوشته شده است و برخی از مدیران پیگیر وضعیت مصوبات نشدند که به جد پیگیری خواهیم کرد.

*پیگیری جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال*

مدیران حوزه‌های مختلف در جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال تلاش کنند و موانع را برطرف کنند، مشاهده شده برخی از مدیران نه تنها موانع را برطرف نکرده اند بلکه مانع هم ایجاد کرده‌اند، باید با آغوش باز پذیرای سرمایه‌گذار باشیم.

*تعیین تکلیف زمین‌های واگذار شده‌ای که در آن اقدامی صورت نگرفته است*

برخی زمین‌ها در شهرستان در اختیار افراد سرمایه‌گذارنما قرار گرفته و هیچ اقدامی در آن زمین صورت نگرفته است، با قید فوریت نسبت به پس گرفتن این زمین‌ها اقدام شود.

*رفع تصرف اراضی ملی*

ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی کشاورزی و ملی با جدیت پیگیری و نسبت به اجرای احکام قضایی اقدام شود.

*خودداری از افتتاح و کلنگ‌زنی صوری*

از قراردادن پروژه‌های سرمایه‌گذاری و عمرانی که تشریفات قانونی آن انجام نشده است در لیست کلنگ‌زنی و یا افتتاح خودداری شود، اگر قرار است کلنگ‌زنی و یا افتتاحی صورت گیرد بایستی تمام اقدامات اداری و روند قانونی آن انجام شود.

 *تکلیف اموال رها شده در بیمارستان قدیم*

با توجه به  بازدیدی که از بیمارستان قدیم صورت گرفت مشاهده شد، اموالی در این بیمارستان رها شده ،که  می‌شود از این اموال در مراکز دیگر در سطح شهرستان استفاده کرد، ظرف یک ماه آینده باید اموال آنجا تعیین تکلیف شود.  خیلی از این وسایل می‌شود در جاهای دیگر استفاده کرد ،چرا این اموال بلا استفاده نگه داشته شده است؟

*تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه کاره در شهرستان*

ظرف ۱۵ روز آینده پروژه‌های نیمه کاره و رها شده در سطح شهرستان توسط مدیران حوزه مربوطه تعیین تکلیف شود، برخی از پروژه‌ها استارت خورده اما در ادامه اقدامی صورت نگرفته است.

*میز و میدان در کنار هم*

مدیر شهرستان باید خلاقیت داشته و به کار جهادی اعتقاد داشته باشند، دوران پشت میز نشستن و کنترل از راه دور گذشته، برخی از مدیران فقط پشت میز هستند و اعتقاد به کار میدانی ندارند، میز و میدان باید در کنار هم باشند.

*مدیران باید دانش و توانمندیهای خود را ارتقا دهند*

از برخی نقاط شهر بازدید داشتیم، در آن بازدید دیدیم اموال دولت سال‌هاست در برخی از نقاط رها شده است. مدیر مربوط همان بخش اظهار کرد، این اموال ۱۰ سال است که در آن نقطه شهر رها شده ؛

با تماسی که با مدیر استانی آن بخش داشتیم مشخصا به این اموال نیاز مبرم داشته‌اند.

 مدیرانی که به این سبک مدیریت می‌کنند و انگیزه لازم ندارند باید تکلیفشان را با خود مشخص کنند، با هیچکس تعارف نداریم و عقد اخوت با کسی نبستیم.

همه مدیران برای ما قابل احترام هستند دست مدیری که همکاری می‌کند را می‌ فشاریم ولی با مدیر کم کار و بی‌دغدغه برخورد می‌شود و کوتاه نخواهیم آمد.

برخی از مدیران در شهرستان وقتی کوچک‌ترین کار به آنها محول می‌شود سریع اسم مدیر استانی را می‌آورند و می‌گویند باید با مدیر استان هماهنگ شود.

 البته که برخی از کارها باید هماهنگ شود اما اگر قرار باشد کوچک‌ترین مسئله جزئی در سطح شهرستان را مدیر استانی تصمیم بگیرد، پس فلسفه وجود آن اداره در شهرستان چیست؟