سه هنرستان صنعتی جدید در فارس راهاندازی شد
با هدف توسعه مهارتآموزی، سه هنرستان وابسته به صنعت در شیراز، کازرون و زریندشت افتتاح شد
سه هنرستان وابسته به صنعت در استان فارس، در شهرهای شیراز، کازرون و زریندشت با هدف توسعه مهارتآموزی و افزایش تناسب بین متقاضیان و زیرساختهای آموزشی راهاندازی شد.
این اقدام در چارچوب طرح "همنوا" و برای گسترش هنرستانها در سطح استان انجام شده است. طرح مذکور به منظور فراهمسازی بستر مناسب برای توسعه مهارتآموزی دانشآموزان و همکاری مراکز آموزش فنی و حرفهای با آموزش و پرورش طراحی شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس، محسن کلاری، در کارگروه اجرایی طرح همنوا با اشاره به اهمیت توسعه هنرستانها در استان، خواستار نظارت جدیتر بر فرآیند آموزشی و کیفیت آموزش در هنرستانهای وابسته به صنعت شد. او تأکید کرد که در کنار افزایش ظرفیتهای مهارتآموزی، باید از پرورش هنرجویان تکساحتی پرهیز کرده و به رشد همهجانبه آنها توجه شود.
در همین راستا، مدیرکل فنی و حرفهای فارس، رهام کیایی، گفت که این استان در اجرای طرح "همنوا" پیشرو است و آموزش فنی و حرفهای در همکاری تنگاتنگ با آموزش و پرورش، ظرفیتهای خود را برای توسعه مهارتآموزی در اختیار هنرستانها قرار خواهد داد. وی همچنین از برنامهریزی برای راهاندازی هنرستانهای هیأت امنایی در استان خبر داد و تأکید کرد که این همکاریها با هدف ارتقاء مهارتهای فنی دانشآموزان ادامه خواهد داشت.

Admin 6 



