تکلیف سهمیه‌های کارت سوخت مشخص شد

با اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین از ۲۲ آذرماه، وضعیت سهمیه‌های ذخیره کارت سوخت مشخص شد؛ سهمیه خودروهای شخصی تغییری نکرده و سهمیه برخی خودروها حذف می‌شود

تکلیف سهمیه‌های کارت سوخت مشخص شد

با آغاز اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین از روز شنبه ۲۲ آذرماه، وضعیت سهمیه‌های ذخیره‌شده در کارت هوشمند سوخت خودروها مشخص شد و بر این اساس، سهمیه مالکان خودروهای شخصی که تنها یک خودرو دارند بدون تغییر باقی می‌ماند.

طرح اصلاح قیمت بنزین با اهدافی همچون افزایش عدالت اجتماعی، مدیریت مصرف سوخت، کاهش قاچاق و بهینه‌سازی منابع انرژی به مرحله اجرا درآمده است. در این طرح تلاش شده ضمن حفظ سهمیه خودروهای شخصی، فشار ناشی از اصلاح قیمت‌ها متوجه دولت باشد و درآمد حاصل نیز در راستای حمایت معیشتی از مردم هزینه شود.

پس از اجرای این طرح، پرسش‌های متعددی درباره نحوه تخصیص سهمیه، وضعیت خودروهای شخصی و عمومی، خودروهای چندمالکه، خودروهای فرسوده، وانت‌بارها و همچنین انتقال سهمیه در زمان خرید و فروش خودرو مطرح شده که پاسخ آن‌ها از سوی مسئولان ذی‌ربط و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام شده است.

بر اساس اعلام رسمی، سقف ذخیره سهمیه در کارت هوشمند سوخت مالکان خودروهای شخصی تک‌خودرو پس از اجرای طرح تغییری نکرده و سهمیه بنزین خودروهای بنزینی شخصی و عمومی همچنان طبق روال گذشته، در ابتدای هر ماه شارژ می‌شود.

همچنین اعلام شده است که در صورت سالم بودن کارت سوخت، نیازی به تعویض یا به‌روزرسانی آن وجود ندارد. در صورت مفقودی یا معیوب شدن کارت، مالکان می‌توانند با مراجعه به سامانه درخواست کارت سوخت به نشانی FCS.NIOPDC.IR یا دفاتر پلیس +۱۰ نسبت به ثبت درخواست کارت المثنی اقدام کنند و تا زمان صدور کارت جدید، از کارت اضطراری جایگاه‌ها برای سوخت‌گیری استفاده کنند.

در بخش دیگری از این اطلاع‌رسانی آمده است که بر اساس مصوبه هیئت وزیران، از زمان اجرای طرح، سهمیه بنزین نرخ اول و دوم برای خودروهای دولتی (به‌جز آمبولانس‌ها)، خودروهای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، خودروهای وارداتی خارجی و خودروهای نوشماره داخلی حذف شده و امکان استفاده از سهمیه‌های قبلی برای این خودروها وجود ندارد.