کشف ۷۱۹ ریزپرنده قاچاق در پارسیان
در جریان بازرسی دقیق از یک فروند لنج در شهرستان پارسیان، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان هرمزگان موفق به کشف ۷۱۹ دستگاه ریزپرنده قاچاق شدند. این محموله غیرمجاز بهصورت ماهرانهای در بدنه شناور جاسازی شده بود.
سردار علیاکبر جاویدان، فرمانده انتظامی استان هرمزگان، با اعلام این خبر گفت: «مأموران مستقر در گمرک شیو پارسیان با رصد دقیق شناورهای تجاری و ملوانی، به یک لنج در حال تخلیه بار مشکوک شدند و پس از هماهنگی قضایی، بازرسی ویژهای انجام دادند.»
وی افزود: «در این عملیات، یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده قضایی تحویل مراجع قانونی شد. همچنین تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر عاملان این قاچاق گسترده ادامه دارد.»
فرمانده انتظامی هرمزگان تأکید کرد: «پلیس استان با اشراف اطلاعاتی و اقدامات عملیاتی قاطع، اجازه فعالیت به قاچاقچیان کالا و تهدیدکنندگان اقتصاد کشور را نخواهد داد

ادمین ۵ 



