کلنگ‌زنی باند دوم محور قدیم داراب – فسا

کلنگ‌زنی باند دوم محور قدیم داراب – فسا

عملیات اجرایی باند دوم محور قدیم داراب ـ فسا در محدوده گردنه داراکویه، امروز دوشنبه ۱۴ مهر با حضور نمایندگان مجلس، مدیران استانی و مسئولان شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور آغاز شد.

این طرح که ۱۰ کیلومتر از مسیر را در بر می‌گیرد، با هدف افزایش ایمنی، کاهش تصادفات و تسهیل تردد مسافران و حمل‌ونقل کالا در شرق استان فارس اجرا می‌شود و از پروژه‌های مهم توسعه راه‌های منطقه به شمار می‌رود.

محمدمهدی عبدالهی، مدیرکل راه و شهرسازی فارس در حاشیه این مراسم گفت: محور قدیم داراب ـ فسا یکی از پرترددترین مسیرهای شرق استان است و احداث باند دوم آن تأثیر چشمگیری در بهبود سفرهای جاده‌ای خواهد داشت.

او افزود: تمامی مسیرهای ارتباطی شهرستان داراب در قالب بزرگراه در حال توسعه هستند تا زمان سفر کاهش یافته و دسترسی میان شهرهای منطقه تسهیل شود.

عبدالهی اعتبار اولیه این پروژه را ۷ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت برای تکمیل کامل طرح حداقل ۱۵ هزار میلیارد ریال دیگر نیاز است.

وی ضمن قدردانی از نماینده مردم داراب و زرین‌دشت و همکاری مسئولان محلی تأکید کرد که توسعه محورهای ارتباطی شرق فارس از اولویت‌های اصلی اداره کل راه و شهرسازی استان است و این پروژه با جدیت دنبال خواهد شد.