آزادی ۴۳ زندانی جرائم غیرعمد در زرقان با مشارکت خیرین

در مراسمی با حضور معاون دادگستری فارس، فرماندار و شهردار زرقان، ۴۳ زندانی جرائم غیرعمد با کمک خیرین آزاد شدند. این اقدام گامی مؤثر در تقویت بنیان‌های اجتماعی شهرستان است.

آزادی ۴۳ زندانی جرائم غیرعمد در زرقان با مشارکت خیرین

در مراسمی که با حضور معاون دادگستری استان فارس، مدیرعامل موسسه حمایت از زندانیان جرائم غیرعمد، فرماندار و شهردار زرقان برگزار شد، آزادی ۴۳ زندانی مالی و غیرعمد در دستور کار قرار گرفت. این اقدام با مشارکت خیرین و نیک‌اندیشان محلی انجام شد و نمادی از همبستگی اجتماعی در شهرستان زرقان بود.

سخنان مسئولان قضایی و اجرایی

میثم شکوهی، رئیس دادگستری زرقان، با اشاره به اهمیت این اقدام در حفظ انسجام خانواده‌ها، گفت: «آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد، ثواب دوچندانی دارد و با شناختی که از مردم زرقان داریم، این مسیر ادامه‌دار خواهد بود.»
گشتاسبی، معاون دادگستری فارس، نیز تأکید کرد: «افراد آبرومند بسیاری در زندان‌ها هستند که با آزادی‌شان، خانواده و جامعه سالم‌تری خواهیم داشت. کمک به انسان‌ها نیازمند دین یا مذهب خاصی نیست؛ این کار صدقه جاریه است.»

نقش مؤثر خیرین در توسعه اجتماعی

سعید نظری، فرماندار زرقان، اعلام کرد: «۴۳ زندانی با کمک خیرین آزاد خواهند شد. این اقدام نشان‌دهنده حمایت جامعه از افراد گرفتار در مشکلات مالی است.» وی همچنین به نقش خیرین در ساخت ۸۰٪ مدارس شهرستان اشاره کرد و افزود: «اکنون این نیک‌اندیشان وارد حوزه‌های جدیدی مانند حمایت از خانواده‌های زندانیان شده‌اند.»

حمایت شهرداری و دعوت به مشارکت مردمی

صانعی، شهردار زرقان، با قدردانی از موسسه حمایت از زندانیان، گفت: «شهرداری در حد بضاعت خود از این اقدامات حمایت خواهد کرد.» وی از مردم خواست با کمک‌های کوچک خود در آزادی زندانیان سهیم شوند و تأکید کرد: «حتی مبالغ ناچیز می‌تواند منجر به آزادی تعداد زیادی از زندانیان شود.»