قیمت بستنی و پالوده در شیراز فقط کمی افزایش یافت

قیمت بستنی و پالوده در شیراز فقط کمی افزایش یافت

رئیس صنف تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی و پالوده سنتی شیراز اعلام کرد که افزایش قیمت‌ها در نرخ جدید این محصولات اندک بوده و هدف از آن حمایت از مصرف‌کننده و حفظ مشتری است.

محمدناصر کیانفر در نشست این اتحادیه گفت: بستنی و پالوده نه تنها در بین گردشگران، بلکه میان مردم شیراز نیز جایگاه ویژه‌ای دارند و در دورهمی‌ها و گردش‌های خانوادگی مصرف می‌شوند. این دسر سنتی شیرازی که به ثبت ملی رسیده، از جذابیت‌های مهم گردشگری خوراک استان است.

وی افزود: بستنی و پالوده همچنان خوراکی‌هایی مقرون‌به‌صرفه هستند و به‌همین دلیل در سبد غذایی خانواده‌ها حضور دارند. تحقیقات نشان می‌دهد مصرف بستنی باعث شادی، بهبود عملکرد مغز و کاهش استرس می‌شود.

کیانفر تأکید کرد: روشن نگه داشتن چراغ واحدهای صنفی با اصالت ایرانی و حمایت از اعضای صنف، همواره از اولویت‌های این صنف بوده است.