مهدی رزمیان، پدیده تکواندو ایران؛ از طلای نوجوانان جهان تا المپیک ۲۰۲۸

مهدی رزمیان، پدیده تکواندو ایران؛ از طلای نوجوانان جهان تا المپیک ۲۰۲۸

مهدی رزمیان تکواندوکار نوجوان اهل شهرستان مرودشت فارس که مدال طلای نوجوانان جهان و آسیا را در کارنامه دارد، با درخشش در رقابت‌های لیگ برتر تکواندو کشور بار دیگر به اردوی تیم ملی بزرگسالان دعوت شد؛ اتفاقی مهم که نشان می‌دهد این پدیده مرودشتی با سرعتی چشمگیر در مسیر تثبیت جایگاه خود در سطح اول تکواندو ایران حرکت می‌کند و نگاهش به آینده‌ای بزرگ‌تر از رده‌های پایه، از جمله المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس دوخته شده است.

مهرماه سال ۱۴۰۳ بود که رزمیان در چهارمین دوره رقابت‌های تکواندو نوجوانان جهان با کسب نشان طلا، نام خود را به عنوان یکی از استعدادهای شاخص این رشته مطرح کرد و نشان داد برای رسیدن به قله‌های بزرگ، برنامه و هدف‌گذاری مشخصی دارد.

طلای جهان؛ شروع یک جهش بزرگ

مدال طلای رقابت‌های نوجوانان جهان برای رزمیان تنها یک افتخار معمولی نبود، بلکه آغاز مسیری بود که او را از یک نوجوان با استعداد به یک چهره جدی در تکواندو ایران تبدیل کرد؛ مسیری که حالا در آستانه ورود کامل به میدان بزرگسالان قرار گرفته است.

کارشناسان معتقدند تکواندوکاری که در رده نوجوانان بتواند طلا را در سطح جهانی به دست آورد، در صورت مدیریت درست و تداوم پیشرفت، شانس بالایی برای حضور در چرخه‌های انتخابی تیم ملی بزرگسالان و حتی المپیک خواهد داشت.

طلای آسیا در مالزی؛ تثبیت توانایی در سطح قاره

رزمیان پس از طلای جهان، به دنبال تکرار افتخار در سطح قاره نیز رفت؛ مردادماه سال جاری، او در سیزدهمین دوره رقابت‌های تکواندو نوجوانان آسیا که در شهر کوچینگ مالزی برگزار شد، در وزن منهای ۵۱ کیلوگرم و در رقابتی با حضور ۲۵ تکواندوکار از کشورهای مختلف، به مدال طلای ارزشمند دست یافت.

این مدال طلای آسیایی، جایگاه رزمیان را به عنوان یک چهره ثابت در میان مدعیان نوجوان تکواندو قاره تثبیت کرد و نشان داد او توانایی تکرار موفقیت در میدان‌های مختلف را دارد.

مهدی رزمیان، پدیده تکواندو ایران؛ از طلای نوجوانان جهان تا المپیک ۲۰۲۸
مهدی رزمیان

کارنامه بین‌المللی؛ مدال‌های مهم و تجربه‌های سنگین

رزمیان علاوه بر طلای جهان و آسیا، در دیگر رقابت‌های معتبر نیز حضور داشته است؛ او در مسابقات قهرمانی آسیای لبنان مدال نقره کسب کرد و در مسابقات جام ریاست جمهوری کره جنوبی به مدال برنز رسید.

این تکواندوکار مرودشتی همچنین در مسابقات زیر ۲۱ سال جهان در کنیا شرکت کرد که هرچند به مدال نرسید، اما حضور در این میدان سنگین، تجربه‌ای مهم برای ورود او به رقابت‌های سطح بالاتر محسوب می‌شود؛ او چندین مدال طلا داخلی نیز در کارنامه دارد.

دعوت به تیم ملی بزرگسالان؛ عبور سریع از مرز نوجوانان

پس از پایان هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر تکواندو کشور، ۱۶ تکواندوکار به اردوی تیم ملی بزرگسالان دعوت شدند که در میان آن‌ها نام مهدی رزمیان نیز دیده می‌شود.

نکته مهم اینکه رزمیان برای دومین بار به تیم ملی بزرگسالان دعوت می‌شود؛ او پیش از این نیز در مقطعی به عضویت تیم ملی بزرگسالان درآمده و در رقابت‌های جهانی چین حضور داشت؛ رزمیان متولد ۱۳۸۶ شهرستان مرودشت فارس است.

مهدی رزمیان، پدیده تکواندو ایران؛ از طلای نوجوانان جهان تا المپیک ۲۰۲۸
مهدی رزمیان

اردوی ۲۵ بهمن در خانه تکواندو

اردوی تیم ملی تکواندو بزرگسالان از امروز شنبه ۲۵ بهمن در خانه تکواندو تهران آغاز می‌شود؛ اردوهایی که همواره محل رقابت فشرده میان تکواندوکاران برای رسیدن به ترکیب اصلی تیم ملی بوده است.

حضور رزمیان در این اردو، علاوه بر ارزش فنی برای خود او، یک پیام روشن برای تکواندو فارس نیز دارد؛ اینکه استعدادهای شهرستانی می‌توانند با استمرار در نتایج و حضور موفق در لیگ برتر و تورنمنت‌های بین‌المللی، به سطح تیم ملی بزرگسالان برسند.