شوشتر میزبان بازارچه عرضه محصولات شیلاتی می‌شود

شوشتر میزبان بازارچه عرضه محصولات شیلاتی می‌شود

سرپرست اداره کل شیلات خوزستان بر ضرورت تکمیل زنجیره تولید آبزیان، راه‌اندازی بازارچه عرضه محصولات شیلاتی و بهره‌گیری از روش‌های نوین پرورش ماهی در شهرستان شوشتر تأکید کرد.

 سید شریف موسوی شنبه در حاشیه بازدید از طرح‌های آبزی‌پروری شوشتر با همراهی جمعی از مسئولان استانی و محلی اظهار کرد: شوشتر با سه هزار هکتار سطح زیر کشت، ۲۱۶ مزرعه پرورش ماهی و تولید سالانه بیش از ۱۸ هزار تن ماهی گرمابی، یکی از قطب‌های اصلی آبزی‌پروری در خوزستان است.

وی افزود: شوشتر به عنوان یکی از مناطق پیشرو در پرورش ماهی استان، نیازمند تکمیل زنجیره تولید و ایجاد بازارچه عرضه محصولات شیلاتی است. معرفی گونه‌های جدید پرورشی نیز می‌تواند زمینه ورود به بازارهای متنوع داخلی و صادراتی را فراهم کند.

سرپرست اداره کل شیلات خوزستان محدودیت منابع آبی را یکی از چالش‌های جدی صنعت شیلات دانست و گفت: استفاده از فناوری‌ها و روش‌های نوین آبزی‌پروری می‌تواند بهره‌وری را افزایش و کیفیت تولید را ارتقا دهد.

موسوی همچنین بر اهمیت ترویج مصرف آبزیان تأکید کرد و افزود: افزایش سرانه مصرف با اطلاع‌رسانی هدفمند و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، نقش مهمی در سلامت جامعه دارد. همکاری اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط نیز می‌تواند بسیاری از مشکلات صنعت شیلات را برطرف کرده و مسیر توسعه آن را هموار کند.

وی در پایان تأکید کرد: آینده صنعت آبزی‌پروری به برنامه‌ریزی دقیق، هم‌افزایی نهادها و توجه به ظرفیت‌های مستعدی مانند شوشتر وابسته است.