هشدار دادستان کهگیلویه و بویراحمد درباره تخلفات انتخاباتی

هشدار دادستان کهگیلویه و بویراحمد درباره تخلفات انتخاباتی

دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه و بویراحمد نسبت به هرگونه تخلف انتخاباتی هشدار داد و گفت: دستگاه قضایی با متخلفان بدون ملاحظه و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

سید وحید موسویان روز چهارشنبه با اشاره به در پیش بودن انتخابات، اظهار کرد: تمامی نهادها و دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند ضمن رعایت اصل بی‌طرفی، گزارش‌های مستند خود درباره هرگونه تخلف احتمالی را به مرجع قضایی ارائه کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه صیانت از آرای مردم و سلامت فرآیند انتخابات از اولویت‌های دستگاه قضایی است، افزود: در صورت احراز تخلف، علاوه بر اعلام جرم علیه افراد مسئول، اقدامات قانونی لازم بدون اغماض اعمال خواهد شد.

دادستان کهگیلویه‌وبویراحمد همچنین از ممنوعیت تردد خودروهای دولتی به‌ویژه خودروهای دارای پلاک قرمز از ابتدای فروردین‌ماه تا پایان انتخابات خبر داد و تصریح کرد: استفاده از این خودروها تنها در موارد خاص و با مجوز بالاترین مقام اجرایی و حراست دستگاه مربوطه امکان‌پذیر است.

موسویان ابراز کرد: در صورت استفاده غیرمجاز، ضمن اعلام جرم علیه مقام مسئول و استفاده‌کننده، خودروی مربوطه حداقل به مدت سه ماه توقیف می‌شود.

وی اجرای دقیق قانون، شفافیت در عملکرد دستگاه‌ها و اطلاع‌رسانی به‌موقع را از مهم‌ترین راهکارهای پیشگیری از جرایم انتخاباتی دانست و تأکید کرد: هدف مشترک همه دستگاه‌ها، برگزاری انتخاباتی سالم، قانونمند و پرشور با مشارکت گسترده مردم است.