هشدار هواشناسی خوزستان؛ مه جاده‌ها را در برخی نقاط کم‌دید می‌کند

هشدار هواشناسی خوزستان؛ مه جاده‌ها را در برخی نقاط کم‌دید می‌کند

اداره کل هواشناسی خوزستان با صدور هشدار سطح زرد، از شکل‌گیری مه و مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی و کاهش دید افقی در برخی نقاط استان و جاده‌های مواصلاتی از اواخر وقت امروز تا اواسط فردا خبر داد.

بر اساس اطلاعیه هواشناسی خوزستان، از اواخر وقت شنبه تا اواسط وقت یکشنبه، نیمه جنوبی، بخش‌هایی از مرکز استان و برخی جاده‌های مواصلاتی تحت تأثیر پدیده مه قرار می‌گیرند.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی نشان می‌دهد جریانات مرطوب جنوبی تا اواسط فردا موجب افزایش رطوبت و شرجی و شکل‌گیری مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی در سواحل، نیمه جنوبی، بخش‌های مرکزی و تا حدودی شمالی استان می‌شود.

محمد سبزه‌زاری افزود: از فردا تا پایان هفته، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، وزش باد در مناطق غربی، نیمه جنوبی و تا حدودی مرکزی استان در حد متوسط خواهد بود و در برخی ساعات با تندباد لحظه‌ای همراه می‌شود.

وی همچنین از کاهش ۲ تا ۴ درجه‌ای دمای هوا در سطح استان تا روز دوشنبه خبر داد.

شوش گرم‌ترین و ایذه خنک‌ترین نقطه خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با دمای ۴۶.۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و ایذه با دمای ۲۱ درجه خنک‌ترین نقاط استان بودند.

به گفته سبزه‌زاری، حداکثر دمای اهواز در این مدت ۴۵.۱ و حداقل دما ۲۶.۲ درجه سانتیگراد ثبت شده است.

وی افزود: بیشترین میزان رطوبت ۲۴ ساعت گذشته نیز در ماهشهر ۸۸ درصد، هندیجان ۸۷ درصد، شوش ۶۱ درصد و رامشیر ۶۰ درصد گزارش شده است.

پدیده شرجی طی دو هفته اخیر در خوزستان ادامه داشته و رطوبت در برخی نقاط استان به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.