افزایش تسهیلات ودیعه مسکن در فارس

افزایش تسهیلات ودیعه مسکن در فارس

مدیرکل راه و شهرسازی فارس از افزایش تسهیلات ودیعه مسکن برای مستأجران در شیراز به ۲۱۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: این وام در راستای بسته حمایت از اجاره‌نشین‌ها تا پایان سال ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود.

 ناصر رضایی مدیرکل راه و شهرسازی فارس اعلام کرد: در قالب بسته جدید حمایت از مستأجران، تسهیلات ودیعه مسکن برای مرکز استان به ۲۱۰ میلیون تومان، برای دیگر شهرستان‌ها به ۱۴۰ میلیون تومان و در روستا‌ها به ۵۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

وی افزود: این بسته حمایتی در دومین جلسه شورای‌عالی مسکن دولت چهاردهم به ریاست رئیس‌جمهور تصویب شد و شامل دو نوع وام است؛ یکی از آن ها ویژه گروه‌های کم‌درآمد مشمول نهاد‌های حمایتی مانند کمیته امداد، بهزیستی، خانواده شهدا، جانبازان و رزمندگان معسر است که تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه بدون سود دریافت می‌کنند.

رضایی با بیان این که سایر مستأجران نیز می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند، ادامه داد: سقف وام در تهران ۲۷۵ میلیون، در مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون، در شهر‌های بالای ۲۰۰ هزار نفر ۱۴۰ میلیون و در روستا‌ها ۵۵ میلیون تومان است.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح، ۲۰۰ همت (هزار میلیارد تومان) اعتبار تخصیص یافته و ۲۰ بانک از جمله مسکن، ملی، سپه، ملت، تجارت، صادرات و سایر بانک‌ها و مؤسسات ملزم به پرداخت این تسهیلات هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس گفت: مستأجران واجد شرایط می‌توانند تا پایان سال ۱۴۰۴ با مراجعه به سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن به نشانی https://saman.mrud.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.