برگزاری مراسم ۹ دی در شیراز

مراسم بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی با حضور مردم و سخنرانی حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی در شیراز آغاز شد. همزمان آیین‌های این روز در ۳۷ شهرستان استان فارس برگزار شد

برگزاری مراسم ۹ دی در شیراز

مراسم بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی صبح سه‌شنبه نهم دی‌ماه با حضور اقشار مختلف مردم در خیابان ۹ دی شیراز آغاز شد. این مراسم رأس ساعت ۹:۳۰ برگزار و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور و نماینده سابق تهران در مجلس، به‌عنوان سخنران اصلی حضور داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محی‌الدین طاهری، دبیر جامعه روحانیت شیراز، در حاشیه مراسم، روز ۹ دی را نماد پیوند عمیق مردم با ولایت و تجلی غیرت دینی ملت ایران توصیف کرد و گفت: ملت ایران با حضور آگاهانه و انقلابی خود در این روز، خط بطلانی بر فتنه‌انگیزی دشمنان کشیدند و نشان دادند که در دفاع از ارزش‌های انقلاب لحظه‌ای درنگ نمی‌کنند.

وی با تأکید بر اهمیت بصیرت و آگاهی نسل امروز افزود: اگر مردم در آن روز تاریخی به میدان نمی‌آمدند، دشمنان نظام به اهداف خود دست می‌یافتند، اما ملت ایران با تکیه بر ایمان، ولایت‌مداری و هوشیاری، نقشه‌های آنان را نقش بر آب کردند.

دبیر جامعه روحانیت شیراز همچنین بر ضرورت تبیین فتنه ۸۸ برای نسل جوان و نقش روحانیت در روشنگری و صیانت از انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: نسل امروز باید بداند امنیت و آرامش امروز مرهون ایستادگی دیروز است و ۹ دی تنها یک روز در تقویم نیست، بلکه جریان زنده و الهام‌بخش برای همه نسل‌هاست.

وی در پایان تأکید کرد که هوشیاری مستمر در برابر فتنه‌های نوظهور ضروری است و باید با همان روحیه ۹ دی، از حقیقت و ولایت دفاع کرد.

 همزمان با این مراسم در شیراز، آیین‌های بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی در تمامی ۳۷ شهرستان استان فارس نیز برگزار شد و مردم با حضور در برنامه‌ها این روز را گرامی داشتند.