حریق کارخانه رنگ و مواد شیمیایی در شهرک صنعتی شیراز مهار شد

حریق کارخانه رنگ و مواد شیمیایی در شهرک صنعتی شیراز مهار شد

مرجان دهقانی خبرجنوب/در پی وقوع حریق در یک کارخانه تولید رنگ و مواد شیمیایی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز، نیروهای آتش‌نشانی با عملیات سریع و حرفه‌ای خود موفق به مهار آتش شدند.
هادی عیدی‌پور، رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز در تشریح این خبر اظهار داشت: امروز ساعت ۱۸:۰۱ دقیقه، سامانه ۱۲۵ سازمان از وقوع حریق در این کارخانه مطلع شد. بلافاصله با توجه به حساسیت موضوع، نیروهای عملیاتی از ۶ ایستگاه مختلف شامل تیم‌های تخصصی اطفاء حریق با خودروهای سنگین، خودروی فوم‌پاش و تانکرهای آبرسانی به محل اعزام شدند.
 وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان می‌داد بخشی از کارخانه شامل یک مخزن ۲۵ هزار لیتری مواد شیمیایی و همچنین مواد اولیه تولید درگیر حریق شده است. نیروهای ما با اجرای عملیات چندجانبه، همزمان اقدام به فوم‌پاشی و خنک‌سازی مخازن مجاور با آب کردند.


عیدی‌پور با اشاره به حساسیت عملیات تأکید کرد: خوشبختانه با تلاش بی‌وقفه آتش‌نشانان، حریق در مراحل اولیه تحت کنترل درآمد و از سرایت آن به سوله‌های مجاور و انبار اصلی کارخانه با مساحت حدود ۱۰۰۰ متر مربع که حاوی بشکه‌های ۱۲۰ لیتری مواد شیمیایی بود، جلوگیری شد که در صورت گسترش آتش به این انبار، با توجه به ماهیت مواد، با خسارات سنگینی مواجه می‌شدیم.