آغاز طرح سراسری برخورد با چراغ های زنون در خوزستان

آغاز طرح سراسری برخورد با چراغ های زنون در خوزستان

رئیس پلیس راه خوزستان از اجرای طرح برخورد با خودروهای مجهز به چراغ‌های زنون، نورهای سفید خیره‌کننده و نقص در سیستم روشنایی در محورهای مواصلاتی استان خبر داد.

سرهنگ سعید رحیمی اعلام کرد که در این طرح، مأموران پلیس راه با هرگونه تغییر غیرمجاز در سیستم روشنایی خودروها برخورد خواهند کرد و علاوه بر اعمال قانون، خودروهای متخلف به دلیل خروج از وضعیت استاندارد، توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شوند.

وی با اشاره به انجام گشت‌های محسوس و نامحسوس در محورهای اصلی و فرعی افزود: از ابتدای هفته تاکنون بیش از ۵۰۰ خودرو به علت استفاده از نورهای زننده و خیره‌کننده توقیف شده‌اند.

رئیس پلیس راه خوزستان هشدار داد که استفاده از چراغ‌های زنون و نورهای شدید، ضمن مغایرت با ضوابط فنی خودرو، باعث کاهش دید رانندگان مقابل می‌شود و احتمال وقوع تصادفات شبانه را افزایش می‌دهد.

رحیمی خاطرنشان کرد: برخی رانندگان با تصور زیبایی یا افزایش میدان دید، اقدام به نصب این چراغ‌ها می‌کنند، در حالی که شدت نور آنها موجب آزار سایر رانندگان و ایجاد خطر در تردد شبانه می‌شود.

او از رانندگان خواست با رعایت حقوق دیگر کاربران جاده‌ای و حفظ ایمنی خود و دیگران، از هرگونه تغییر غیرمجاز در سیستم روشنایی خودرو خودداری کنند.