سقوط مرگبار پژو به کانال آب در محور اندیمشک–سد دز / ۲ نفر جان باختند
سقوط یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ به داخل کانال آب در محور اندیمشک–سد دز، ۲ کشته و یک مصدوم برجای گذاشت
رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز از وقوع حادثهای مرگبار در محور اندیمشک–سد دز خبر داد.
مهران احمدی بلوطکی گفت: ساعت ۶:۳۲ صبح روز چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴، گزارش سقوط یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ به داخل کانال آب در کیلومتر ۵ محور اندیمشک–سد دز به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد که بلافاصله تیمهای عملیاتی اورژانس اندیمشک به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: در این سانحه، یک مرد ۲۵ ساله دچار مصدومیت شد که پس از انجام اقدامات درمانی اولیه، برای ادامه درمان به بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک منتقل گردید.
به گفته رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی خوزستان، متأسفانه در این حادثه دو مرد دیگر به سنین ۲۱ و ۲۵ سال جان خود را از دست دادند.
احمدی بلوطکی در پایان ضمن ابراز تأسف از وقوع این حادثه، از رانندگان خواست هنگام تردد در محورهای لغزنده و مسیرهای مجاور سدها و کانالهای آبی، با سرعت مطمئنه و رعایت کامل نکات ایمنی رانندگی کنند تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود.







