جریمه ۱۷ میلیاردی برای غرفه گران‌فروش در فرودگاه شیراز

جریمه ۱۷ میلیاردی برای غرفه گران‌فروش در فرودگاه شیراز

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس از جریمه سنگین یک غرفه متخلف در فرودگاه شهید دستغیب شیراز به مبلغ ۱۷ میلیارد و ۳۳۸ میلیون ریال خبر داد.

موسی رهبر گفت: در پی دریافت چند گزارش مردمی درباره گران‌فروشی در برخی از غرفه‌های فرودگاه شیراز، اکیپ گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان وارد عمل شد و موضوع را مورد بررسی قرار داد.

وی افزود: بازرسان در جریان این بررسی‌ها متوجه گران‌فروشی در فروش اقلامی به ارزش بیش از یک میلیارد و ۷۳۳ میلیون ریال از سوی یکی از غرفه‌ها شدند.

به گفته رهبر، متصدی این غرفه با دستور رئیس شعبه حاضر در بازرسی، به پرداخت جریمه‌ای معادل ۱۰ برابر میزان تخلف، یعنی ۱۷ میلیارد و ۳۳۸ میلیون ریال محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس تأکید کرد: با توجه به تکرار شکایات مردمی درباره گران‌فروشی در فرودگاه شیراز، طرح نظارتی تعزیرات همچنان ادامه خواهد داشت و در صورت مشاهده تخلف، هیچ‌گونه اغماضی در برخورد قانونی صورت نخواهد گرفت.

او از مسافران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی در فرودگاه، موضوع را از طریق سامانه یا تماس با اداره‌کل تعزیرات حکومتی فارس اطلاع دهند.