باقی بقایتان...
انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر شیرازدر حالی با کمترین تغییرات و حواشی همیشگی برگزار شد که ابراهیم حسینی تنها با یک رقیب به عنوان رییس شورا و محمدتقی تذروی بدون رقیب به عنوان نایب رییس شورا انتخاب شدند
غیاث ملک حسینی - «خبرجنوب»/ همزمان با دویست و دومین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز، انتخابات سال پنجم هیأت رئیسه پارلمان محلی با حضور عبدالرسول حقیقی مشاور و بازرس ویژه فرماندار شیراز برگزارشد. در این روز البته شورا با حواشی متعددی مواجه بود از حضور مهدی نصیری در شورا و هوادارانش پشت درهای پارلمان محلی گرفته تا عصبانیت و قهر ابراهیم حسینی در جریان انتخابات اعضای کمیسیونهای شورای شهر.
حضور مهدی نصیری البته با توضیحات نماینده فرماندار در صحن هم همراه بود و عبدالرسول حقیقی از بررسی موضوع و اعلام نتیجه قطعی طی روزهای آینده خبرداد. به گفته وی، تاکنون هیچ ابلاغ رسمی از سوی فرمانداری درخصوص بازگشت عضو سابق به شورا صادر نشده است.
حقیقی با تاکید براینکه ملاک برای ما رأی هیأت حل اختلاف استانداری است، گفت: این رأی قبلاً صادر شده و بر اساس آن، پرونده به تهران نیز ارجاع شده است تا در مراجع بالادستی پیرامون این موضوع تصمیم گیری شود.
نماینده فرماندار در ادامه با بیان اینکه شورا هنوز هیچگونه ابلاغ رسمی برای بازگشت اعضای خارج شده دریافت نکرده است، اظهارداشت: در حال حاضر مبنای ما رأی صادرشده از سوی هیأت حل اختلاف استان است و دفتر شهری نیز این رأی را ابلاغ کرده و مکاتبهای جداگانه در رد یا تأیید آن نداشته است. گلایه های غلامحسن اسکندری از روند برگزاری انتخابات کمیسیونها نیز از دیگر حواشی شورای دیروز بود تا جایی که وی در یک جمله عجیب گفت: «تا حالا هر کاری خواستید انجام دادید، ده ماه دیگر هم انجام بدهید».
عصبانی هستم، نمی توانم مصاحبه کنم!!!
اختلاف نظر در خصوص افزایش تعداد اعضای کمیسیونهای شورا به 7 یا 9 نفر نیز از موضوعاتی بود که زمینه از کوره در رفتن و عصبانیت ابراهیم حسینی به عنوان رئیس شورا را فراهم کرد تا جایی که وی به ناگهان و در میان بحث های اعضا، خطاب به محمدتقی تذروی، نایب رئیس شورا گفت: «من دیگر
حوصله ام نمیشود؛ خودتان مدیریت جلسه را بر عهده بگیرید». هر چند دقایقی بعد حسینی با خشمی که فروکش نکرده بود و آثار عصبانیت در چهره اش پیدا بود به صندلی ریاست شورا برگشت اما این خشم تا پایان جلسه صحن با وی همراه بود تا جایی که وی در پاسخ به درخواست خبرنگار «خبرجنوب» مبنی بر انجام مصاحبه خبری گفت: «عصبانی هستم و نمی توانم مصاحبه کنم».
گفتنی است تنها کمیسیون شورای شهر که 9 عضو دارد کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست است. برخی دیگر از کمیسیونها 7 عضو و تعدادی دیگر نیز 5 عضو دارند که چالش افزایش اعضا برای کمیسیونهای 5 عضوی و 7 عضوی رأی لازم را کسب نکرد و عملاً از دستور کار خارج شد. درنهایت اعضای اکثر کمیسیونها موافقت کردند تا همانند سال گذشته با همان اعضای سابق به کار خود ادامه دهند. انتخابات برخی کمیسیونها به جلسه بعد موکول شد.
به گزارش «خبرجنوب» در جریان انتخابات هیأت رئیسه سال پنجم ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز، ابراهیم حسینی با ۹ رأی اعضا از رقیب خود ابراهیم کمالی که ۴ رأی کسب کرد پیشی گرفت و در جایگاه ریاست شورا باقی ماند. در ادامه، محمدتقی تذروی به عنوان تنها کاندیدای نایب رئیسی شورا با ۱۱ رأی به این سمت انتخاب شد. در این مرحله، دو رأی سفید نیز اعلام وصول شد سپس انتخابات منشی اول و دوم شورا برگزار شد و از میان محمود صفایی و علیرضا اسکندری، صفایی با ۱۲ رأی به عنوان منشی اول و اسکندری با ۹ رأی به عنوان منشی دوم انتخاب شدند. انتخابات سخنگوی شورا نیز با نامزدی مریم حسینی برگزار شد و وی با ۱۰ رأی اعتماد اعضا را جلب کرد. مسئولیت خزانهداری شورای شهر شیراز در سال پنجم نیز با ۹ رأی به مصطفی کیانی رحیمی رسید.
ناظران شورا در مناطق یازده گانه نیز بدون تغییر به کار خود ادامه می دهند
علاوه بر این، اعضای شورای شهر شیراز با هدف نظارت دقیقتر و کارآمدتر بر عملکرد شهرداری مناطق، ناظران در مناطق یازدهگانه را نیز تعیین کردند که همچون سال گذشته نظارت منطقه یک به غلامحسن اسکندری و منطقه دو به محمدتقی تذروی رسید.
در منطقه سه نیز محمدرضا هاجری به کار خود ادامه خواهد داد.افسانه خواست خدایی، مسعود زارعی و محمود صفایی نیز به ترتیب به عنوان ناظران مناطق پنج، شش و هفت به کار خود ادامه خواهند داد. علیرضا اسکندری نیز به عنوان ناظر شورا در منطقه هشت شهرداری ماندگار شد.
سیده مریم حسینی، ابراهیم کمالی و سید ابراهیم حسینی نیز به ترتیب نظارت مناطق9، 10 و 11 شهرداری شیراز را به عهده خواهند داشت.

Admin 6 




