۵۰۴ نفر در ایام جنگ تحمیلی به بیمارستان قلب بوشهر مراجعه کردند

۵۰۴ نفر در ایام جنگ تحمیلی به بیمارستان قلب بوشهر مراجعه کردند

رئیس مرکزآموزشی درمانی تخصصی قلب بوشهر گفت: در ایام جنگ تحمیلی سوک ۵۰۴ نفر به این مرکز مراجعه کردند که اغلب برای درمان بیماری‌های قلبی بوده است.

زهره بجلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از تعداد کل مراجعه کنندگان به این مرکز درمانی ۴۸۲ نفر از روش‌های درمانی و تشخیصی مرتبط با بیماری‌های قلبی بهره بردند که ۳۶۷ نفر مربوط به استفاده از خدمات پزشکی آنژیوگرافی و مابقی عمل جراحی آنژیو پلاستی است.

وی با اشاره به تاثیر جنگ بر سلامت قلب و مخاطرات آن برای افراد دارای بیماری‌های قلبی اضافه کرد: در روزهای جنگ تحمیلی، در این مرکز هیچ گونه گزارشی مبنی بر فوت و یا آسیب افراد بر اثر صدای انفجار دریافت نشد و تنها تعداد ۴ مجروح بدلایلی همچون موج گرفتگی، برخورد ترکش و آسیب‌های سطحی پذیرش شده و خدمات لازم را دریافت کردند.

بجلی یادآورشد: در طول مدت جنگ تحمیلی و پیش از اعلام آتش بس مراجعه مردم به شکل عادی انجام می‌شد که طی آن ۴۴ نفر از خدمات پیس میکر موقت و دائم، سنگ شکن و دیالیز استفاده کردند.

وی اظهارداشت :در این ایام همچنین بیمار برای انجام عمل جراحی قلب باز نیز پذیرفته می‌شد و پس از آسیب های وارد شده به بیمارستان شهدای خلیج فارس شماری از بیماران در ابن مرکز پذیرش شد و خدمات مربوطه به آنها ارائه شد.

رئیس مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر گفت: در اوج بمباران و حملات موشکی دشمن، روزانه ۱۳۷ نفر بعنوان پرسنل این مرکز خدمات لازم را به مردم ارائه می‌کردند که کادر درمانی صبح، عصرو شب به ترتیب ۷۵ و ۳۸ نفر و مابقی نیز بعنوان پرسنل اداری و حراست حضور یافته و محل خدمت خود را به هیچ عنوان ترک نکردند.