۱۸۳ انشعاب غیرمجاز برق در استان بوشهر کشف شد

۱۸۳ انشعاب غیرمجاز برق در استان بوشهر کشف شد

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق بوشهر گفت: در اجرای رزمایش جهادی «مهتاب» و بازرسی‌های انجام شده در این استان، ۱۸۳ انشعاب غیرمجاز برق و یک دستگاه استخراج رمز ارز شناسایی و جمع‌آوری شد.

امرالله پاراد یکشنبه شب به خبرنگاران اعلام کرد: این شرکت در راستای صیانت از حقوق بیت‌المال، مقابله با سرقت انرژی برق و اجرای طرح ملی و جهادی «مهتاب»، همزمان با سراسر کشور اقدام به شناسایی و جمع‌آوری انشعاب‌های غیرمجاز برق کرد و با جدیت با این پدیده ناهنجار اجتماعی مقابله می‌کند.

وی افزود: در جریان بازرسی و پایش‌های شبکه برق در ۲ روز گذشته، شمار قابل توجهی انشعاب غیرمجاز در نقاط مختلف استان شناسایی و جمع‌آوری شد.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق بوشهر بیان کرد: در مرحله نخست این عملیات، ۱۰۰ مورد بازدید، تست و بازرسی از شبکه و مشترکان انجام که در نتیجه آن ۷۶ مورد انشعاب غیرمجاز برق کشف شد.

پاراد ادامه داد: همچنین حدود ۵۰۰ متر کابل مورد استفاده برای برق‌رسانی غیرمجاز از منازل جمع‌آوری و میزان یک میلیون و ۴۶۰ هزار و ۲۵۶ کیلووات ساعت برق غیرمجاز به شبکه بازگردانده شد.

وی گفت: در ادامه این طرح و در روز دوم نیز نیز ۲۰۷ مورد بازدید و بازرسی دیگر انجام شد که به کشف ۱۰۷ انشعاب غیرمجاز برق و شناسایی یک دستگاه استخراج رمز ارز انجامید.

معاون فروش و خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق بوشهر تصریح کرد: در این مرحله نیز یک میلیون و ۸۷۶ هزار و ۵۶۳ کیلووات ساعت برق غیرمجاز به شبکه بازگشت.

پاراد افزود: این مانور با مشارکت ۱۳ اکیپ ۲ نفره و با به‌کارگیری میانگین ۲ خودرو از هر مدیریت در چهار مدیریت توزیع برق استان بوشهر به صورت همزمان اجرا شد.

وی هدف از اجرای این طرح را صیانت از شبکه برق، کاهش تلفات انرژی و جلوگیری از سوءاستفاده از انشعابات غیرمجاز عنوان کرد.