کشف سه انبار احتکار کالاهای اساسی در فارس به ارزش ۴۳۱ میلیارد ریال

کشف سه انبار احتکار کالاهای اساسی در فارس

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان فارس از شناسایی و کشف سه انبار بزرگ احتکار کالا به ارزش ۴۳۱ میلیارد ریال خبر داد و گفت: متخلفان این پرونده‌ها برای رسیدگی قانونی به اداره‌کل تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

 مهدی حسنی پنجشنبه با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر بازار کالاهای اساسی اظهارکرد: در جریان بازرسی‌های انجام‌شده، سه انبار بزرگ که اقدام به احتکار کالاهای اساسی شامل لوبیا چیتی و قرمز، انواع تایر خودرو و شمش آهن کرده بودند، شناسایی شد.

وی افزود: این شناسایی در نتیجه دریافت گزارش‌های مردمی، رصد و پایش هوشمند بازار با استفاده از سامانه‌های در اختیار و همچنین بازرسی‌های هدفمند صورت گرفت.

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان فارس با بیان اینکه حجم تخلفات کشف‌شده قابل توجه بوده است، تصریح کرد: در این بازرسی‌ها ۱۰۷ هزار کیلوگرم انواع لوبیا چیتی و قرمز، ۲۰۵ هزار کیلوگرم شمش آهن و یک‌هزار و ۷۰۰ حلقه لاستیک سواری کشف شد که ارزش ریالی آن افزون بر ۴۳۱ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

معرفی متخلفان به تعزیرات حکومتی و هشدار به سودجویان

حسنی ادامه داد: این کالاها به‌عنوان احتکار، جهت رسیدگی قانونی و صدور رای به اداره‌کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

وی تاکید کرد: اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان فارس با هرگونه اقدام سودجویانه که موجب اخلال در نظم بازار و تضییع حقوق مصرف‌کنندگان شود، برخورد قاطع و بدون اغماض خواهد داشت و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه ۱۲۴ گزارش کنند تا در کوتاه‌ترین زمان رسیدگی لازم صورت گیرد.