عملیات خارج‌سازی شناورهای غرق شده از خور بندر دیلم آغاز شد

عملیات خارج‌سازی شناورهای غرق شده از خور بندر دیلم آغاز شد

سرپرست اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: پروژه خارج‌سازی شناورها و اشیای مغروقه از خور بندر دیلم با هدف تأمین ایمنی آبراه، تسهیل تردد ایمن ناوبری و پیشگیری از آلودگی‌های دریایی اجرایی شد.

سیاوش ارجمندزاده روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه خارج‌سازی مغروقه‌های خور این بندر، به عنوان یکی از مطالبه های مهم ساحل نشینان با ۲۶ میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

وی بیان کرد: در قالب این پروژه چندین فروند موتورلنج مغروقه و نیمه‌مغروق به همراه اشیای غرق‌شده در کانال دسترسی و محدوده خور بندر دیلم شناسایی و از آب خارج خواهند شد.

سرپرست اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی دریانوردی، بهبود شرایط تردد شناورها در آبراه و حفاظت از محیط زیست دریایی و جلوگیری از آلودگی دریا عنوان کرد.

ارجمندزاده افزود: پیش از آغاز عملیات اجرایی، اطلاع‌رسانی گسترده‌ای در سطح بندر، خور و شهر دیلم انجام شد که شامل نصب بنر به مدت ۴۰ روز، انتشار اطلاعیه در فضای مجازی در چندین مرحله و درج آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار بوده است.

وی ادامه داد: پس از طی مراحل قانونی، حقوقی و قضایی و انجام هماهنگی‌های لازم، عملیات اجرایی این پروژه آغاز شده و انتظار می‌رود براساس برنامه زمان‌بندی به سرانجام برسد.