افزایش قیمت‌ها در کهگیلویه و بویراحمد؛ لزوم تشدید نظارت بر بازار

افزایش قیمت‌ها در کهگیلویه و بویراحمد؛ لزوم تشدید نظارت بر بازار

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به گلایه مردم از گرانی‌ها، بر لزوم تشدید نظارت بر بازار استان تأکید کرد.

سید احسان عسکری در نشست ستاد تنظیم بازار گفت: «قیمت برخی محصولات در استان به‌شدت افزایش یافته و حوزه میوه و تره‌بار نیازمند کنترل جدی است. اگر بتوانیم جلوی افزایش قیمت‌ها را بگیریم، معیشت مردم بهبود خواهد یافت.»

وی با اشاره به بالا بودن قیمت‌ها در برخی مناطق یاسوج از جمله محله راهنمایی افزود: «مردم انتظار دارند مدیران اقتصادی تازه‌منصوب با جدیت بیشتری، به‌ویژه در آستانه بازگشایی مدارس، بر بازار نظارت کنند.»

عسکری همچنین از برگزاری هفتگی جلسات ستاد تنظیم بازار تا پایان مهرماه خبر داد و تأکید کرد: «یکی از راهکارهای کنترل بازار، تعیین تکلیف میدان میوه و تره‌بار یاسوج است.»

در ادامه جلسه، مسئولان دستگاه‌های اقتصادی به مشکلات دیگری نیز اشاره کردند؛ از جمله بالا بودن قیمت مرغ به دلیل کمبود جوجه‌ریزی، ضرورت کنترل قیمت برنج در آستانه برداشت محصول، و الزام واحدهای آهن‌آلات به نصب باسکول.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیز با بیان اینکه «تنها استانی هستیم که واحدهای آهن‌آلات باسکول ندارند» خواستار الزام این واحدها به رعایت مقررات شد.

مسئولان ستاد تنظیم بازار تأکید کردند که نظارت بر قیمت کالاهای اساسی همچون مرغ، برنج و میوه باید در هفته‌های آینده تشدید شود تا مردم متضرر نشوند.