توقیف بیش از ۱۶ کیلوگرم تریاک در تعقیب و گریز پلیسی در بستک

در تعقیب و گریز پلیس شهرستان بستک، بیش از ۱۶ کیلوگرم تریاک کشف شد. مأموران انتظامی در محور خور–جناح با هوشیاری کامل این محموله را توقیف و تحقیقات برای شناسایی قاچاقچیان فراری را آغاز کردند.

توقیف بیش از ۱۶ کیلوگرم تریاک در تعقیب و گریز پلیسی در بستک

در عملیات تعقیب و گریز مأموران انتظامی شهرستان بستک، بیش از ۱۶ کیلوگرم تریاک کشف و ضبط شد. این عملیات که در مسیر خاکی منطقه خور به سمت جناح صورت گرفت، با فرار متهمان اما توقیف محموله سنگین مواد مخدر به پایان رسید.

جزئیات عملیات کشف مواد مخدر در بستک

سرهنگ اکبر شیخی، فرمانده انتظامی شهرستان بستک، با اعلام این خبر گفت: در جریان گشت‌زنی‌های هدفمند پلیس در محور خاکی خور – جناح، مأموران به یک دستگاه موتورسیکلت مشکوک با دو سرنشین برخورد کردند که یک کیف مشکوک نیز همراه داشتند.

به گفته وی، مأموران پس از صدور فرمان توقف، با بی‌توجهی موتورسواران مواجه شدند و متهمان بلافاصله اقدام به فرار کردند. در حین تعقیب و گریز، آنان کیف همراه خود را به اطراف جاده پرتاب کردند و از محل گریختند.

کشف بیش از ۱۶ کیلو تریاک در کیف رها شده

فرمانده انتظامی بستک اظهار داشت: مأموران با بررسی محتویات کیف رهاشده، ۱۶ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک را کشف کردند. این مقدار مواد مخدر بلافاصله توقیف و تحویل مراجع ذی‌صلاح شد.

سرهنگ شیخی افزود: تحقیقات پلیسی برای شناسایی و دستگیری قاچاقچیان فراری و دیگر اعضای احتمالی این باند همچنان ادامه دارد.

افزایش هوشیاری پلیس در مسیرهای فرعی بستک

کارشناسان معتقدند مسیرهای فرعی و خاکی در جنوب کشور، به‌ویژه در مناطق مرزی شهرستان بستک، گاه به مسیرهای تردد قاچاقچیان مواد مخدر تبدیل می‌شود. پلیس با اجرای طرح‌های هدفمند گشت و کنترل جاده‌ای، تلاش دارد تا با پدیده قاچاق مواد مخدر در این محورهای فرعی مقابله کند و امنیت منطقه را بیش از پیش افزایش دهد.