سقوط هولناک اتوبوس در دنا| ۱۳ نفر از مرگ گریختند!
واژگونی یک اتوبوس در محور یاسوج–اصفهان ۱۳ مصدوم برجای گذاشت. حادثه بامدادی دنا با سقوط اتوبوس از ارتفاع ۵ متری رخ داد
در حادثه واژگونی اتوبوس در محور یاسوج–اصفهان بامداد امروز در شهرستان دنا، ۱۳ نفر مصدوم شدند؛ رخدادی که به دلیل لغزندگی جاده و بارندگی، یکی از گستردهترین مأموریتهای امدادی هفتههای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد را رقم زد.
جزئیات حادثه در محور یاسوج–اصفهان
انحراف اتوبوس اسکانیا پس از لغزندگی جاده
به گفته پرویز غفارفرد، سرپرست اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد، این اتوبوس اسکانیا که از عسلویه به سمت اصفهان در حرکت بود، حوالی ساعت ۳:۳۶ بامداد روز چهارشنبه ۱۹ آذرماه، در محدوده دوراهی روستای باگ شهرستان دنا از مسیر خارج شد.
بارندگی شدید و لغزندگی سطح جاده باعث انحراف به چپ وسیله نقلیه و سقوط آن از ارتفاع حدود پنج متری شد؛ حادثهای که به معلقخوردن چندباره اتوبوس منجر شد.
حضور سریع اورژانس و هلالاحمر
اعزام ۶ پایگاه اورژانس و یک تیم تخصصی نجات
پس از اعلام حادثه به مرکز پیام ۱۱۵، تیمهای امدادی بلافاصله به محل اعزام شدند. غفارفرد که شخصاً فرماندهی عملیات را بر عهده داشت، گفت: سرعت عمل نیروهای اورژانس و حضور یک ست نجات هلالاحمر تأثیر مهمی در رهاسازی مصدومان داشته است.
به گفته وی، شدت حادثه بهگونهای بود که احتمال افزایش تعداد مجروحان وجود داشت، اما مدیریت دقیق صحنه و همکاری نیروهای امدادی شرایط را کنترل کرد.
آمار مصدومان و انتقال به بیمارستان
دو مصدوم در وضعیت وخیم
در این حادثه ۱۳ مصدوم گزارش شده است که حال دو نفر از آنها وخیم اعلام شد.
تمام مجروحان با آمبولانسهای اورژانس و خودروهای امدادی هلالاحمر به بیمارستان شهید جلیل یاسوج منتقل شدند.

ادمین ۵ 



