اعلام سه تغییر مهم در تسهیلات مالیاتی ماده ۱۰۰ برای صاحبان مشاغل فارس

اعلام سه تغییر مهم در تسهیلات مالیاتی ماده ۱۰۰ برای صاحبان مشاغل فارس

مدیرکل امور مالیاتی استان فارس اعلام کرد: در سال مالیاتی ۱۴۰۳، سه تغییر اساسی در تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم اعمال شده که شرایط را برای صاحبان مشاغل کوچک و متوسط در استان فارس تسهیل می‌کند. این تغییرات در راستای حمایت از فعالان اقتصادی و کاهش پیچیدگی‌های مالیاتی اجرایی شده‌اند.

تغییر اول: شمول همه گروه‌های مشاغل

حمیدرضا منتظری با اشاره به ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم گفت: «تمام گروه‌های سه‌گانه مشاغل (اول، دوم و سوم) می‌توانند از تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ استفاده کنند؛ در حالی که در سال‌های گذشته این امکان برای همه گروه‌ها فراهم نبود.»

تغییر دوم: بخشودگی جرایم مالیاتی

وی افزود: «مودیانی که پیش از ارسال فرم تبصره ماده ۱۰۰ عملکرد ۱۴۰۳، بدهی سال‌های قبل را تسویه کرده باشند یا فاقد بدهی باشند، مشمول بخشودگی کامل جرایم تا سقف ۱۰ میلیون تومان و تا ۹۰ درصد برای مبالغ بالاتر خواهند شد.»

تغییر سوم: بهره‌مندی همزمان از معافیت‌ها و نرخ صفر

منتظری ادامه داد: «مودیان می‌توانند در سال ۱۴۰۳ به‌طور همزمان از تسهیلات تبصره ماده ۱۰۰ و نیز از معافیت‌ها، بخشودگی‌ها و نرخ صفر مالیاتی بهره‌مند شوند؛ در حالی که پیش‌تر این مزایا تنها با ارائه اظهارنامه عادی قابل استفاده بود.»

هدف تغییرات:

مدیرکل امور مالیاتی فارس تأکید کرد: «این اصلاحات با هدف تسهیل فرایندهای مالیاتی، کاهش بار اداری و حمایت از کسب‌وکارهای محلی در استان فارس انجام شده‌اند.»