مردی با رویاهای ابدی

بازدید شهردار، معاونان و جمعی از مدیران ارشد شهرداری شیراز از روزنامه خبر جنوب

مردی با رویاهای ابدی

غیاث ملک حسینی- «خبر جنوب»/ شهردار، معاونان و جمعی از مدیران شهرداری شیراز شب گذشته را میهمان روزنامه خبر جنوب بودند تا ضمن بازدید از این مجموعه رسانه ای پاسخگوی سوالات خبرنگاران این روزنامه نیز باشند.

دکتر محمدحسن اسدی و دیگر مسئولان شهرداری شیراز، در جریان این بازدید با حضور در بخش های تحریریه، فنی، عکس، تایپ، ویراستاری، سایت، استودیو، موزه و سینمای روزنامه خبر جنوب از نزدیک با ظرفیت های سخت افزاری و نرم افزاری این مجموعه آشنا شده و در جریان روند تولید اخبار و گزارش های خبری قرار گرفتند.

شهردار شیراز طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از حضور در این بازدید، از سال ها فعالیت مدیریت و کارکنان روزنامه خبر جنوب تقدیر کرد و گفت: مدیریت و کارکنان  این روزنامه برای من به عنوان شهردار شیراز مایه افتخار هستند.

اسدی با اشاره به اینکه بنا بود روز اول مهرماه به بهانه چهل و هفتمین سال تاسیس روزنامه خبر جنوب میهمان شما باشیم، اما به دلیل مشغله های کاری انجام این مهم تا به امروز به تعویق افتاد؛ ابرازداشت: آشنایی با ظرفیت های روزنامه خبر جنوب باعث شد تا این شب برای مجموعه مدیریت شهری یک شب به یادماندنی و خاطره انگیز باشد.

وی، پویایی و تحرک در میان کارکنان بخش های مختلف روزنامه خبر جنوب و جاری بودن نظم، تعامل پذیری، تجربه گرایی و حرفه ای گری را از دیگر ویژگی های این مجموعه رسانه ای دانست و گفت: در کنار همه اینها به روز بودن روزنامه خبر جنوب در عصر انفجار اطلاعات و خبررسانی های هوشمند است.

شهردار شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین عملکرد شهرداری در تدبیر امور شهر پرداخت و گفت: امروز شهرداری شیراز از عمق 40 متری تا بلندای ارتفاعات اطراف این شهر مشغول خدمات رسانی و اجرای پروژه های عمرانی است، آن هم در شرایطی که مشکلات اقتصادی و تحریم ها مجموعه های اجرایی را با چالش های جدی مواجه کرده است.آن هم

 

اسدی با تاکید براینکه مجموعه مدیریت شهری به رغم تنگناهای اقتصادی هیچ کدام از پروژه های خود را متوقف نکرده است؛ گفت: یکی از دلایل موفقیت شهرداری شیراز اجرای طرح ها و تدبیر امور در قالب مدیریت های مشارکتی و فعالیت تیمی است.

به گزارش خبرجنوب، بخش دیگری از این نشست به پرسش و پاسخ خبرنگاران و شهردار شیراز اختصاص داشت و محمدحسن اسدی در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه شهرداری برای ساماندهی آرامگاه مأذون قشقایی و همچنین بقعه شاهزاده منصور گفت: شیراز به عنوان قطب گردشگری ایران بخصوص در زمینه گردشگری مذهبی حرف های زیادی برای گفتن دارد، شهرداری شیراز نیز به سهم خود این آمادگی را دارد که با مشارکت دیگر دستگاه های متولی از جمله اوقاف و راه و شهرسازی نسبت به ساماندهی آرامگاه مفاخر و بزرگان این شهر اقدام کند.

وی با بیان اینکه شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت و  نماد دین، هنر و حماسه شناخته می شود؛ اظهارداشت: بیش از یک سال است که موضوع ساماندهی آرامگاه مأذون قشقایی و بقعه شاهزاده منصور در دستور کار قرار دارد.

شهردار شیراز با تاکید براینکه این موضوع از مطالبات ایل قشقایی و مطالبه شهروندان است تا افراد شاخص این شهر مورد توجه قرار گیرند، تصریح کرد: در راستای این ساماندهی قرار است چندین منزل هم تملک شود و کار به سرانجام برسد.

اسدی در خصوص برنامه ها و اقدامات شهرداری شیراز در حوزه های فرهنگی نیز توضیحاتی را ارایه کرد و گفت: شیراز به عنوان پایتخت فرهنگی ایران از پیشینه ای بسیار قوی برخوردار است و ضرورت دارد زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری آن در همه حوزه ها گسترش یابد که از آنجمله می توان به احداث فرهنگسراها، سینماها، کتابخانه ها، موزه بلدیه، رونمایی از دانشنامه و سمفونی شیراز اشاره کرد.

وی با تاکید براینکه یکی از مهم ترین برنامه های شهرداری شیراز ارتقاء و توسعه فرهنگ شهروندی است، تصریح کرد: این موضوع منافاتی با جایگاه و شأن مردم شیراز نسبت به دیگر شهرها ندارد و مردمان این شهر در بسیاری از اصول فرهنگی و شهروندی از سرآمدان کشور هستند.

شهردار شیراز با بیان اینکه مردم باید از سیاست گزاری ها، تصمیم گیری ها و برنامه های مجموعه مدیریت شهری آگاه باشند، اظهارداشت: آنچه برای مجموعه مدیریت شهری مهم است توجه به شهروندان و مطالبات آنهاست.

اسدی، مسیر فرهنگ را مسیری بی پایان و دور و دراز توصیف کرد و گفت: فعالیت در حوزه ها و عرصه های فرهنگی زود بازده نیست و گاهی برای دیدن نتایج یک اقدام فرهنگی باید سال ها صبر کرد.

وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص تداوم فعالیت ها و برنامه های شهرداری علی رغم تنگناهای مالی، گفت: این واقعیت را نمی‌توان انکار کرد که تامین مالی پروژه های شهرداری کاری دشوار و طاقت فرساست؛ اما تمام تلاش خود را بکار گرفته ایم تا بدون تکیه به درآمد عوارض، پروژه های خود را از طریق جذب سرمایه‌گذار، درآمد پایدار و دیگر روش های تامین مالی به سرانجام برسانیم.

شهردار شیراز در ادامه به تبیین رویاهای خود از آینده این کلانشهر پرداخت و گفت: این یک واقعیت است که شیراز با جایگاه ولقعی خود فاصله دارد؛ بنابراین اولین گام کوتاه کردن این فاصله برای رسیدن شیراز به جایگاه واقعی اش می باشد.

اسدی با تاکید براینکه شتاب بخشی به پروژه های مختلف شیراز به عنوان شهری رو به توسعه و مهاجرپذیر از اولویت های مجموعه مدیریت شهری است؛ گفت: یکی از رویاهای من برای آینده شیراز این است که زیرساخت های حمل و نقلی آن به قدری توسعه یابد که شهروندان حتی الامکان نیازی به تردد با خودروهای شخصی نداشته باشند.

وی فعالیت عمرانی در چهار خط مترو به صورت همزمان را یکی از نمودهای تلاش شهرداری برای تحقق این رویاها توصیف کرد و ادامه داد: تلاش برای تامین واگن های مترو خرید اتوبوس های جدید نیز در همین راستا انجام می شود.

شهردار شیراز در ادامه با اشاره به اینکه شیراز در طول سال حتا یک روز آلوده ندارد؛ ابرازداشت: این در حالی است که کلانشهری مانند تهران 200 روز آلوده را در سال تجربه می کند و 6 شهر خوزستان نیز با عوارض آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کنند.

اسدی با بیان اینکه هزینه کرد صدهاهزار میلیارد تومانی هم کلانشهرهایی مانند تهران را از آلودگی نجات نخواهد داد؛ اظهارداشت: این یک واقعیت است که حفظ وضع موجود شهر شیراز نیازمند تلاش جدی است و بهبود آن نیز تلاشی افزون تر را می طلبد.

وی در عین حال با اذعان براینکه شهر شیراز در برخی بخش ها دچار یک عقب ماندگی مزمن است؛ بیان داشت: یکی از این بخش ها زیرساخت های گردشگری است که تلاش شد با احداث مجموعه هایی مانند پارک ابی، تله کابین و همچنین شهربازی های مختلف این کمبودها تا حدودی جبران شود.

شهردار شیراز در ادامه سخنان خود با تاکید براینکه شیراز در 5 ماه اینده با شیراز امروز تفاوت های محسوسی خواهد داشت؛ گفت: این تفاوت ها در سه تا چهار سال آینده چشمگیرتر هم خواهند شد.

 

اسدی در ادامه با اشاره به اینکه سرعت اجرای پروژه های شهرداری شیراز در مقایسه با دیگر کلانشهرها سرعتی مطلوب و پیشتازتر است؛ ابرازداشت: امیدواریم شهر شیراز ظرف سه تا چهار سال آینده در اکثر شاخص های توسعه ای از دیگر کلانشهرها پیشی بگیرد.

گفتنی است در جریان این بازدید، «محمدحسن اسدی، شهردار»، «حمیدرضا اسماعیلی، معاون مالی و اقتصادی»، «محمد امین، معاون فنی و عمرانی»، «مهدی قلندری، معاون شهرسازی و معماری»،«هادی شه دوست شیرازی، معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی»،«روح ا... خوشبخت، معاون محیط زیست و خدمات شهری»، «محمد فرخ زاده، معاون حمل و نقل و ترافیک»،  «محمد علی چوبینی، معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی»، «میرزایی، شهردار منطقه 6»،« داریوش ستایشگر، مدیر اتاق فکر شهرداری شیراز»، «عوض پور، مدیرکل دفتر حراست»،«سروی، مدیرکل بازرسی»، «علی دیانتی، مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل»، «حسن پور، مدیرکل حقوقی»، «باقری، مدیرکل حسابرسی»،«بکایی، مدیرکل حوزه شهردار»، «صفائی، مشاور شهردار»، «امینی، مشاور ارشد شهردار»، «دهقان، روابط عمومی حوزه شهردار» و «امیدی، مسئول دفتر شهردار شیراز»، حضور داشتند.