تحقق یک‌هزارو ۷۰۰ فرصت شغلی امسال در منطقه ویژه خلیج‌فارس

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس گفت: یک‌هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی طی سال‌جاری در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس محقق شد که فراتر از تعهد سالانه بوده است.

تحقق یک‌هزارو ۷۰۰ فرصت شغلی امسال در منطقه ویژه خلیج‌فارس

محمدرضا پیرحسینلو روز چهارشنبه بیان کرد: براساس سامانه رصد تعهد امسال منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس ایجاد شغل برای یک‌هزار و ۵۰۰ نفر بود؛ در حالی که توانستیم بیشتر از تعهدمان اشتغال‌زایی کنیم.

وی این حجم از اشتغال‌زایی را نشان‌دهنده رشد پایدار و افزایش ظرفیت‌های اشتغال در منطقه ویژه اقتصادی صنایع‌معدنی و فلزی خلیج‌فارس عنوان و اظهار کرد: در سال گذشته یک‌هزار و ۵۳۰ نفر در این منطقه صنعتی معدنی مشغول بکار شدند که هم‌اکنون ۱۵ هزار و ۸۲۰ نفر در این منطقه اشتغال دارند و این منطقه را تبدیل به یکی از نقاط مهم و راهبردی صنعتی - معدنی کشور کرده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع‌معدنی و فلزی خلیج‌فارس ادامه داد: توسعه صنعتی و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار از مهم‌ترین اهداف منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس به شمارمی‌رود.

پیرحسینلو بیان کرد: این منطقه با سرمایه‌گذاری‌های گسترده و توسعه زیرساخت‌ها، نقش کلیدی در تقویت تولید ملی و کاهش نرخ بیکاری ایفا می‌کند و ادامه این مسیر نه‌ تنها به بهبود وضعیت معیشتی جامعه کمک خواهد کرد، بلکه زمینه‌ساز رشد اقتصادی و صنعتی کشور نیز خواهد بود.

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس با دارابودن اسکله اختصاصی مجهز به نوار متحرک تخلیه و بارگیری به طول ۳۲ کیلومتر به عنوان قطب تولید فولاد و آلومینیوم و فلز روی با جذب چهار میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در یک دهه گذشته و ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۱ هزار و۵۰۰ نفر در غرب شهر بندرعباس قرار دارد.

این منطقه با وسعت تقریبی پنج هزار هکتار درچهار سایت جنوبی، میانی، شمالی و توسعه به لحاظ جغرافیایی تقسیم شده که ۲ هزار هکتار آن عملیاتی و شرکت‌های سرمایه گذار در حال اجرا یا بهره برداری طرح‌های مورد نظر هستند و ۳ هزار هکتار دیگر در حال آماده سازی زیرساخت‌ها است.

منطقه ویژه اقتصادی از شمال به کوه‌های پولادی پالایشگاه‌های هشتم، ستاره خلیج فارس و هرمز و از جنوب به اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی و مواد نفتی، آب‌های آزاد و خلیج‌فارس، از غرب به بندر شهید رجایی و از شرق به نیروگاه یک‌هزار و ۲۰۰ مگاواتی توانیر و شهر بندرعباس و خطوط ریلی مرتبط و شرایط متمایزی را پدید آورده است.

فعالیت‌های شرکت با عملیاتی شدن سایت جنوبی و احداث ساختمان‌های اداری، حصارکشی سایت میانی، احداث شبکه‌های راه و تاسیسات، هتل پنج ستاره خلیج فارس، کارخانجات آب شیرین‌کن، پل‌های روگذر به محور شهید رجایی و راه آهن شروع و با ادغام شرکت نورد بندرعباس (بارکو) و ملحق شدن اسکله‌های تخلیه و بارگیری مواد معدنی، نفتی و استقرار گمرک با عملیاتی شدن سایت‌ها محقق گردید و هم‌اکنون با توجه به استقرار صنایع بزرگی نظیر فولاد، آلومینیوم و سایر صنایع، این منطقه به قطب صنعت فولاد، آلومینیوم، آند، تخلیه و بارگیری مواد معدنی و نفتی و انرژی برق تبدیل شده است.

منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس در کیلومتر ۱۳ بزرگراه شهید رجایی در غرب بندرعباس واقع شده است.