خسارت آتش‌سوزی نمایشگاه پاییزه یاسوج محدود بود؛ نمایشگاه تحت پوشش بیمه است

خسارت آتش‌سوزی نمایشگاه پاییزه یاسوج محدود بود؛ نمایشگاه تحت پوشش بیمه است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مهار سریع آتش‌سوزی نمایشگاه پاییزه یاسوج گفت: بر اساس بررسی‌های اولیه، خسارت این حادثه محدود بوده و با توجه به بیمه بودن نمایشگاه، جبران خسارت افراد آسیب‌دیده پیگیری می‌شود.

یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در بازدید از محل آتش‌سوزی نمایشگاه پاییزه یاسوج اظهار کرد: این حادثه بامداد یکشنبه در نمایشگاه پاییزه لوازم‌التحریر و پوشاک رخ داد و نیروهای آتش‌نشانی و اعضای مدیریت بحران بلافاصله در محل حاضر شدند.

وی افزود: آتش‌سوزی در کوتاه‌ترین زمان مهار شد و خوشبختانه بر اساس بررسی‌های اولیه، خسارت وارده زیاد نیست.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این نمایشگاه از قبل تحت پوشش بیمه قرار داشته است و پیگیری می‌کنیم خسارت افراد آسیب‌دیده از طریق بیمه جبران شود.

رحمانی با بیان اینکه علت وقوع آتش‌سوزی همچنان در دست بررسی است، گفت: دادستان، شهردار و اعضای مدیریت بحران نیز در محل حادثه حضور یافتند و دستگاه‌های مسئول ابعاد حادثه و علت وقوع آتش‌سوزی را بررسی می‌کنند.

وی تأکید کرد: پس از مشخص شدن نتایج بررسی‌ها و ابعاد حادثه، گزارش‌های تکمیلی به اطلاع مردم خواهد رسید.