حرم شاهچراغ ، آبان ماه میزبان هم‌اندیشی بین‌المللی

حرم شاهچراغ ، آبان ماه میزبان هم‌اندیشی بین‌المللی

معاون آستان مقدس شاهچراغ گفت: هم‌اندیشی بین‌المللی درباره بررسی نقش تولیت در پاسداشت معارف شیعی بزودی در حرم مطهر احمد بن موسی شاهچراغ علیه السلام برگزار می‌شود.

صحرائیان گفت: این هم‌اندیشی با هدف بازخوانی نقش تاریخی و تمدنی تولیت‌های شیعی در حفظ و گسترش معارف اهل‌بیت (ع) ۲۹ آبان در حرم مطهر امین ولایت برگزار می‌شود و میزبان استادان، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه‌های تاریخ اسلام، مدیریت اماکن مقدس و مطالعات شیعه خواهد بود.

صحرائیان افزود: در محور تاریخی ـ تحلیلی، خدمات تولیت‌های ایرانی در اماکن مقدس عراق و حجاز در قرون دهم و یازدهم هجری و نقش علمی علامه بهابادی در ترویج علوم عقلی و نقلی بررسی می‌شود.

همچنین در محور مدیریتی ـ کارکردی، الگو‌های موفق مدیریت منابع انسانی علما و طلاب، خدمات رفاهی و توسعه مدارس علمیه از جمله مدرسه منصوریه شیراز تا مدارس نجف تبیین خواهد شد.

در محور راهبردی ـ آینده‌نگر، موضوعاتی، چون جایگاه تولیت‌ها در دیپلماسی علمی و مذهبی جهان اسلام، تعامل با نهاد‌های بین‌المللی و پیوند اقتصادی و فرهنگی عتبات و اوقاف در جهان تشیع بررسی می‌شود.

وی اظهار کرد: مهلت ارسال چکیده و مقالات و نحوه ثبت‌نام متقاضیان از طریق وبگاه رسمی رویداد اطلاع‌رسانی می‌شود.