بدان که پایانت نزدیک‌تر از نزدیک است

بدان که پایانت نزدیک‌تر از نزدیک است

مریلا زارعی، بازیگر سینما در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، با پیامی شدیداللحن، خشم و اندوه خود را نسبت به این جنایات ابراز کرد و همبستگی‌اش را با مردم ایران نشان داد.

بخشی از متنی که این بازیگر در اختیار خبرگزاری صداوسیما قرار داد:
در این چند روز دیدن تصاویر دردناک جسم‌های بی جان کودکان و زنان بیگناه هموطنم که قربانی صهیون کودک کش شدند چنان ظرف صبرم را لبریز کرد که با خودم آرزوی مرگ را زمزمه کردم.

فقط می‌توانم خشمم را بر گوش جنایتکارت فریاد کنم.
لعنت خدا بر توکه آنقدر وقیحانه جنایت کردی که دیگر چشمانمان به شنیع‌ترین تصاویر و درد ناک‌ترین حس‌های انسانی عادت کرده

از خداوند می‌خواهم که به زودی شر منحوست از روی زمین پاک شود تا پایانی باشد بر این تصاویر وحشتناک آخرالزمانی که تو برایمان نقاشی می‌کنی نقاشی‌هایی که رنگ غالبش طیف‌های عظیمی از رنگ سرخ خون بیگناهان جهان است.

لعنت به تو و همه کسانی که تورا تغذیه می‌کنند که مثل زالو خون بیگناهان را سر بکشی تو ضحاک مار به دوش بدان که پایانت نزدیک‌تر از نزدیک است؛ تاریخ را بخوان./ مهر