پرورش‌دهندگان ماهیان گرمابی خوزستان صاحب تشکل مرکزی شدند

پرورش‌دهندگان ماهیان گرمابی خوزستان صاحب تشکل مرکزی شدند

تعاونی تأمین نیاز بهره‌برداران ماهیان گرمابی خوزستان با هدف ایجاد تشکلی منسجم برای پیگیری مطالبات پرورش‌دهندگان و ساماندهی مسائل این بخش تشکیل شد.

مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به جایگاه استان در تولید ماهیان گرمابی گفت: ایجاد یک تشکل مرکزی و منسجم می‌تواند زمینه پیگیری یکپارچه مطالبات بهره‌برداران و تقویت تعامل میان تولیدکنندگان و دستگاه‌های اجرایی را فراهم کند.

سیدشریف موسوی افزود: در همین راستا، جلسه تکمیلی رای‌گیری و تعیین سمت‌های هیئت‌مدیره و بازرسان تعاونی تأمین نیاز بهره‌برداران ماهیان گرمابی خوزستان با حضور نمایندگان تشکل‌های شهرستانی، بهره‌برداران شیلاتی و نماینده اداره‌کل تعاون استان برگزار شد.

وی ادامه داد: این تعاونی به‌عنوان تشکل مرکزی و نماینده تشکل‌های شهرستانی، پیگیری مسائل و مطالبات بهره‌برداران ماهیان گرمابی را بر عهده خواهد داشت.

موسوی با اشاره به برنامه شیلات خوزستان برای ساماندهی تشکل‌های تخصصی اظهار کرد: تشکیل تشکل‌های مرکزی در سایر بخش‌های زنجیره ارزش شیلات، از جمله حوزه میگو، خاویار، کارخانه‌های فرآوری و تولید خوراک نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل شیلات خوزستان گفت: پس از تنظیم صورتجلسه و جمع‌آوری مدارک اعضای منتخب، مراحل نهایی معرفی مدیرعامل و فرآیند قانونی تأسیس و ثبت تعاونی مرکزی پیگیری خواهد شد.