کشف ۷۰ میلیارد ریال طلاجات مسروقه در کهگیلویه

فرمانده انتظامی کهگیلویه از دستگیری سارقان طلاجات و کشف ۷۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در این شهرستان خبر داد.

کشف ۷۰ میلیارد ریال طلاجات مسروقه در کهگیلویه
سرهنگ محمد موسوی، عصر سه‌شنبه ۱۸ فروردین‌ماه در کهگیلویه درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی اعلام وقوع یک فقره سرقت طلاجات از منزل در حوزه استحفاظی شهرستان، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی گفت: مأموران با تلاش شبانه‌روزی و با هدایت و مدیریت فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه، همچنین همکاری تیمی مجرب از کارکنان پلیس آگاهی و استفاده از منابع اطلاعاتی و رصد دوربین‌های مداربسته منتهی به محل وقوع سرقت‌ها، وارد عمل شدند. 
فرمانده نیروی انتظامی کهگیلویه افزود: در نتیجه این اقدامات، پلیس موفق شد هویت دو نفر از سارقان سابقه‌دار را که پیش‌تر نیز در سرقت از منازل همشهریان نقش داشته‌اند، شناسایی کند. دستور دستگیری این افراد نیز پس از هماهنگی با مرجع قضایی در مدت کوتاهی صادر شد.سرهنگ موسوی خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان داد طلاها توسط یک طلافروش با هویت مشخص در کهگیلویه خریداری شده بود.
طلافروش با وجود اطلاع از غیربومی بودن فروشنده و حجم بالای طلاها، دچار وسوسه شده و تصمیم به سرقت گرفت.
وی با بیان اینکه برای اجرای نقشه خود، دو نفر از افراد سابقه‌دار که دارای سابقه سرقت، زندان و همچنین هفت سال اعتیاد به مواد مخدر بودند را اجیر کرد، افزود: این افراد در فرصتی مناسب اقدام به سرقت طلاها کردند، اما در نهایت با انجام عملیاتی غافلگیرانه و با هوشیاری کارکنان پلیس آگاهی، متهمان دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه در پایان افزود: متهمان ابتدا منکر هرگونه بزه بودند، اما با ارائه دلایل و مستندات و کشف طلاهای مسروقه شامل انگشتر، گردنبند، شمش طلا، النگو و زنجیر که متعلق به شاکیان جنگ‌زده استان تهران بوده است، ناچار به اعتراف شدند.
در همین راستا، پرونده قضایی تکمیل و متهمان به دادسرا معرفی و روانه زندان شدند.