منطقه آزاد بوشهر همچنان در کما
وحید پورجماد/تصویب منطقه آزاد بوشهر زمینه تحقق انتظار بیش از ۳۰ ساله فعالان اقتصادی این استان را فراهم آورده و کلید گشایش دروازه توسعه اشتغال، تولید و صادرات و احیای دوباره نقش تاریخی بندر بوشهر را در عرصه تجارت و بازرگانی بینالمللی و منطقهای فراهم کرده است.
اما در حالی که چهار سال از تصویب این منطقه گذشته و فقط یک مدیر اجرایی تعیین شده و خبری از تعیین هیأت مدیره این منطقه و آغاز فعالیت اجرایی آن نیست، یکی از مطالبات فعالان اقتصادی استان تعیین تکلیف و راه اندازی منطقه آزاد بوشهر است.
در حالی هفته پیش طی حکمی از سوی عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصاد و دارایی مدیر عامل منطقه آزاد تجاری صنعتی دوغارون (در استان خراسان رضوی) که بعد از بوشهر تصویب شد، منصوب گردید اما در استان بوشهر خبری از تعیین تکلیف مدیر عامل و اعضای هیات مدیره منطقه آزاد بوشهر نیست.
ادمین 11 




