مناطق حفاظت شده کهگیویه وبویراحمد نیازمند 257محیط بان

مناطق حفاظت شده کهگیویه وبویراحمد نیازمند 257محیط بان

بگفته مدیرکل حفاظت محیط زیست استان  برای حفاظت از مناطق حفاظت شده  به بیش از ۲۵۷ محیط‌بان نیاز است.

 مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: بر اساس استاندارد‌های سازمان حفاظت محیط زیست  کشور باید  با ازای هر یک هزار  هکتار عرصه‌های محیط زیست و مناطق حفاظت شده در کهگیلویه و بویراحمد به یک محیط‌بان نیاز است.

عبدال دیانتی نسب سطح مناطق حفاظت شده و عرصه‌های تحت پوش محیط زیست در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد را ۳۲۷ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: بر اساس استاندارد‌های سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای حفاظت از این سطح  و استاندارد سازی حداقل به ۲۵۷ محیط بان در استان نیاز است.

 دیانتی نسب اضافه کرد: هم اکنون ۷۵ محیط بان در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد کار حفاظت از ۳۲۷ هزار هکتار عرصه تحت پوشش محیط زیست در این استان  را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: برای رفع مشکل کمبود محیط بان در استان و تامین نیرو‌های مورد نیاز با مسئولان کشوری و استانی مکاتبه و رازنی شده که امیداوریم  این مکاتبات به نتیجه مطلوب برسد شد.