فیلم| حافظان سلامت در دل کوهستان های صعب العبور شهرستان ایذه
به گزارش خبرنگار خبر جنوب در خوزستان و به همت شبکه بهداشت و پایگاه بسیج کارمندی امام حسن عسکری شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایذه، اردوی جهادی یک روزه حافظان سلامت شبکه بهداشت و درمان در روستا های عشایری و سخت گذر از توابع بخش مرکزی شهرستان ایذه برگزار شد.
در ادامه خدمت رسانی به مناطق کم برخوردار و سخت گذر شهرستان ایذه، پنجشنبه دکتر زهرا محمدی لندی مدیر شبکه بهداشت و درمان ، و دکتر اصلان مهری معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایذه به همراه تیم اعزامی شبکه بهداشت و درمان متشکل از: پزشک عمومی و کارشناس مراقب سلامت از روستا های کم برخوردار و صعب العبور بردزرد، پامله، لارم، سبزی، بادامزار، لیراب و درکعت تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چلکی سراک از توابع بخش مرکزی شهرستان ایذه بازدید کردند.
ساکنین این مناطق در این بازدید از خدمات بهداشتی و درمانی شامل؛ ویزیت پزشک عمومی، متخصص داخلی، مراقبت سالمندان، مراقبت مادران باردار و شیرده، غربالگری فشار خون و دیابت، مشاوره فرزند آوری، مشاوره اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم، دارو یاری و... به صورت رایگان بهرمند شدند.
دکتر محمدی لندی با اشاره به انجام بیش از ۵۰۰ خدمت در این بازدید: گفت: زدودن رنج و غم بیماری از چهره و جسم ساکنان مناطق کم برخوردار با برپایی گروههای جهادی سلامت محور، گامی برای جبران کمبودها و محرومیتهای بهداشتی درمانی در این مناطق است که قلب مردم این مناطق را گرمای دوباره میبخشد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایذه، هدف از برپایی این اردوهای جهادی را حمایت از قشرهای آسیب پذیر و محروم عنوان کرد و افزود: برپایی اردو های جهادی نشان دهنده تعهد و مسئولیت پذیری کارکنان عرصه سلامت در راستای ارتقای سطح سلامت در مناطق محروم و کم برخوردار است.
کریم بندانی بختیاری-خبرنگار خبرجنوب-خوزستان

ادمین ۵ 




