فرماندار: جذب سرمایه‌گذار اولویت مهم شهرستان کهگیلویه است

فرماندار کهگیلویه با اشاره به اینکه اعتبارات خوبی در سفر ریاست جمهوری برای شهرستان  پیش بینی شد ، بر عزم جدی برای پیشبرد پروژه‌های عمرانی و جذب سرمایه‌گذار تاکید کرد.

فرماندار: جذب سرمایه‌گذار اولویت مهم شهرستان کهگیلویه است

سید ایرج کاظمی جو روز پنجشنبه اظهار کرد: پروژه‌های آبرسانی پایدار به دیشموک (۸۵۰ میلیارد تومان)، تامین آب چهار شهر (یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان) و آبرسانی به اراضی دهدشت غربی (یک هزار و ۲۰۰میلیارد تومان) اعتبار تخصیص یافته است.

وی افزود: مشکلات پروژه تامین برق از خوزستان، آن هم برطرف شد.

راه‌ها گامی بلند برای توسعه شهرستان

کاظمی جو، مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه راه‌سازی و حمل و نقل را نویدبخش دانست و از اختصاص یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل محور حیاتی پاتاوه – دهدشت خبر داد.

وی همچنین گفت: اختصاص اعتبارات برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز و ایمن‌سازی مسیرهای اصلی و فرعی شهرستان پس از تفکیک اعتبارات شهرستان‌ها، اعلام خواهد شد.

ساماندهی بافت تاریخی دهدشت؛ مطالبه‌ای جدی

فرماندار کهگیلویه با اشاره به پیشرفت پروژه‌های عمرانی و تاکید بر اهمیت جذب سرمایه‌گذار، اولویت‌های اصلی شهرستان را تشریح کرد.

وی درباره اولویت‌های شهرستان، از نگاه فرماندار کهگیلویه گفت: اولویت‌بندی در شرایط فعلی، کار دشواری است، اما در حال حاضر، جذب سرمایه‌گذار، اولویت اصلی من است.

وی در پاسخ به سوال وضعیت ساماندهی بافت تاریخی دهدشت، از وضعیت موجود ابراز تاسف کرد و گفت: متاسفانه در این حوزه، اقدامات شایسته‌ای صورت نگرفته است و گویی میراث فرهنگی در شهرستان تازه می‌خواهد تاسیس شود.

وی با اشاره به اختصاص ۱۲ میلیارد تومان برای بازارچه میراث فرهنگی و ۵۰ میلیارد تومان از سفر وزیر میراث فرهنگی، بر لزوم تملک خانه‌ها و اراضی در محدوده بافت تاریخی (حدود ۱۸۰ خانه) تاکید کرد.

وی همچنین، در پاسخ به وضعیت تقاطع جاده اصفهان ،سوق و دهدشت گفت: با مالکان و معارضین در این پروژه گفت و گو شد و بخش زیادی از معارضات حل شده و در حال حاضر کار در حریم دولتی آغاز شده است که به زودی با رفع موانع، شاهد پیشرفت این پروژه خواهیم بود.
چالش‌ها و راهکارها؛ تامین منابع و تعامل سازنده

فرماندار، تامین منابع مالی و تسریع در اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام را مهمترین چالش پیش روی فرمانداری در ماه‌های اخیر دانست.

وی با تاکید بر پیگیری مستمر و تعامل سازنده با دستگاه‌های مختلف، بر تلاش برای رفع این چالش و پیشبرد پروژه‌ها تاکید کرد.

برنامه‌ریزی جامع و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها، کلید توسعه پایدار

فرماندار با تاکید بر لزوم تدوین برنامه‌های توسعه‌ای متناسب با نیازها و شرایط محلی، بر اهمیت شناسایی نقاط قوت و ضعف شهرستان و استفاده از ظرفیت‌های محلی، از جمله منابع طبیعی، گردشگری و نیروی انسانی، را برای توسعه اقتصادی و اجتماعی ضروری عنوان کرد.

ترافیک شهری؛ ساماندهی ورودی و بهبود معابر

کاظمی جو مشکلات ترافیکی در ورودی شهر دهدشت، را یادآور شد و گفت: برنامه‌ریزی برای رفع این معضل در حال انجام است.

وی با اشاره به مصوبه شورای ترافیک مبنی بر استقرار کامیون‌ها در محل جدید، به اقدامات انجام شده در یک سال گذشته، از جمله جابجایی بازاریان، یک‌طرفه کردن خیابان‌ها، نصب سرعت‌گیرها و ایجاد برج‌های نوری، اشاره کرد.

فرهنگ و هنر: ارتقای زیرساخت‌ها

فرماندار به برنامه‌ریزی برای ارتقای سینما، اشاره کرد و گفت: بازدید کارشناسان سازمان سینمایی و برنامه‌ریزی برای تبدیل سینما به پردیس سینمایی با تکمیل تجهیزات و ایجاد سالن‌های مجزا انجام شد.

وی از تخصیص اعتبار و دریافت تسهیلات از بانک توسعه تعاون برای این منظور خبر داد.

کاظمی جو با اشاره به وضعیت بازار روز دهدشت، افزود: پیگیری برای جابجایی آن در حال بررسی‌های دقیق و هماهنگی‌های لازم است.

پروژه‌های مسئولیت اجتماعی؛ پیشرفت با تخصیص اعتبار

فرماندار پروژه پلاتو را به عنوان یکی از ۱۳ پروژه تعریف شده از محل مسئولیت اجتماعی عنوان کرد و گفت: ۶ میلیارد تومان اعتبار و تخصیص و همچنین پیمانکار آن مشخص شده است.

مسکن ملی و فاضلاب شهری: گام‌های عملیاتی

فرماندار گفت: شش پیمانکار برای اجرای فاضلاب شهری در پروژه‌های مسکن ملی، مشخص شده که به زودی این پروژه با حضور استاندار کلنگ زنی خواهد شد.

مطالبه‌گری ضامن تخصیص عادلانه اعتبارات

فرماندار با تاکید مجدد بر اهمیت مطالبه‌گری مستمر رسانه‌ها برای تخصیص عادلانه سهم شهرستان، این مهم را گامی اساسی در جهت توسعه پایدار دانست.