رونمایی از رمان تازه‌ی «فرهاد رفیعی» با نام «ابجدِ خون»

رونمایی از رمان تازه‌ی «فرهاد رفیعی» با نام «ابجدِ خون»

شجاع انوری - «خبرجنوب»/ فرهاد رفیعی متولد سال ۱۳۵۸ در شیراز داستان‌نویس فعالی است که از او مجموعه‌داستان «شب مارهای آبی» منتشر شده و با دومین مجموعه‌ داستان‌اش «زمستانِ شغال» عیار دیگری از پختگی در مسیر نویسنده‌گی را تجربه کرده و کسب جایزه و تحسین منتقدان شواهدی بر این مدعاست.

«ابجد خون» یک سرسره‌ی هولناک است تا جنون آدمی، تا یک قدمیِ انفجارِ آدمِ به ستوه آمده از تحقیر، زمانی که او را با سلاح جادو و جنون به کارزار جهان امروز می‌فرستد تا راه خود را باز کند و سهم‌اش را بگیرد.

«ابجد خون» اولین زمان فرهاد رفیعی است. او در این رمانِ بلند، مجال داشته تا با گسترش تجربه‌ی گره‌های فرمی و زبانی، جهانی خلق کند برساخته از اوهام و تردیدها. جهانی با تمام مختصات شرایط زیستی امروز، اما پر از طلسم و باطل‌السحر، پر از نداها و عربده‌هایی که از دل آسمان بر فراز شهر می‌پیچند و مارهایی که درون دیوار خانه‌ها می‌لولند. جهانی که «داش آکل» را از دل تاریخ و افسانه به رجعت وامی‌دارد و در فضای شهری معاصر رها می‌کند. نویسنده با این جهان و آدم‌های موهوم به مصاف دنیای واقعی امروز رفته و بی‌امان به قواعد و مناسباتش تاخته است.

شب گذشته ۲۹ آبان‌ماه این رمانِ تازه منتشر شده با حضور و همراهی جمعی از ادبیات دوستان و مشتاقان رُمان و همین‌طور هنرمندان و داستان نویسان شیرازی با سخن‌رانی آقایان «ابوتراب خسروی» داستان نویس، «محمد کشاورز» داستان نویس، «حسین اسدی جوزانی» پژوهش‌گر و منتقد، «مجتبا فیلی» داستان نویس و با حضور «فرهاد رفیعی» نویسنده‌ی کتاب، رونمایی و در انتها جشن امضای کتاب برگزار شد.