برنامه‌ریزی اجرای حدود ۱۹ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان از تدوین برنامه آموزشی سال ۱۴۰۴ و برنامه‌ریزی برای ارائه حدود ۱۹ میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در استان خبر داد.

برنامه‌ریزی اجرای حدود ۱۹ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان

شهرام ملایی‌هزاروندی با تاکید بر اهمیت تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید، اظهار کرد: در برنامه پیش‌بینی شده برای سال ۱۴۰۴، مقرر شده است ۱۸ میلیون و ۴۱۷ هزار و ۵۳۱ نفر ساعت آموزش توسط بخش‌های دولتی و خصوصی به ۱۹ گروه هدف در استان خوزستان ارائه شود. 

وی افزود: این میزان تعهد آموزشی شامل ۵ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۱۹۰ نفرساعت در بخش دولتی و ۱۲ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۵۵۶ نفرساعت در بخش آمورشگاه‌های غیردولتی و آزاد خواهد بود. 

ملایی هزاروندی با اشاره به اینکه چنانچه تقاضای آموزش در سال جدید بیش از تعهد ارائه شده باشد، ظرفیت آموزشی برای این کار فراهم است، اضافه کرد: حرفه‌های آموزشی براساس نیازسنجی آموزشی صورت گرفته است تا زمینه کارآفرینی و اشتغال مولد و پایدار برای کارجویان شهری و روستایی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فراهم شود. 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه این آموزش‌ها برای ۱۹ گروه هدف برنامه‌ریزی شده که در بخش خدمات، کشاورزی صنعت فرهنگ و هنر است، گفت: گروه‌های هدف این آموزش‌ها شامل آسیب‌دیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانش‌آموزان، زنان خانه‌دار، بانوان سرپرست خانوار، زندانیان، ساکنان سکونت‌گاه‌های غیررسمی، زندانیان، روستاییان، عشایر، مناطق محروم مرزی، سربازان، کودکان ‌کار، متقاضیان مهارت‌آموزی، افراد دارای بیمه بیکاری، معتادان بهبودیافته و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی است. 

ملایی هزاروندی یادآور شد: ۷۰ درصد تعهد مهارت‌آموزی در بخش آزاد و غیردولتی ارائه می‌شود و در استان خوزستان ۵۵ مرکز ثابت دولتی و بیش از یک هزار و ۵۰۰ مرکز آزاد غیردولتی فعال هستند.