گسترش دود آتش‌سوزی هورالعظیم تا ماهشهر و بندر امام

گسترش دود آتش‌سوزی هورالعظیم تا ماهشهر و بندر امام

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ماهشهر اعلام کرد دود مشاهده‌شده در شهرهای ماهشهر و بندر امام خمینی ناشی از آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم است.

ایرج سلیمانی گفت: پس از مشاهده دود، تیم‌های کارشناسی به محور آبادان – بندر امام و اتوبان اهواز – بندر امام اعزام شدند و بررسی‌ها نشان داد منبع دود، آتش‌سوزی در هورالعظیم بوده و ارتباطی به شهرستان ندارد.

وی افزود: هرچند از شدت دود کاسته شده، اما گزارش موضوع به ستاد بحران استان ارسال شده و تصمیم‌گیری درباره تعطیلی احتمالی بر عهده این ستاد است.

سلیمانی توصیه کرد شهروندان برای کاهش اثرات آلودگی از ماسک استفاده کنند و اخبار را فقط از رسانه‌های رسمی دنبال کنند.

بر اساس گزارش‌ها، طی ماه‌های اخیر دود ناشی از خودسوزی بخش عراقی هورالعظیم بارها هوای غرب خوزستان را آلوده کرده است. فرماندار هویزه نیز خبر داد که برای دومین بار هواپیمای آب‌پاش به خوزستان اعزام شده تا به مهار آتش‌سوزی تالاب کمک کند.