افتتاح ۱۶ کتابخانه عمومی فارس تا پایان سال ۱۴۰۴

افتتاح ۱۶ کتابخانه عمومی فارس تا پایان سال ۱۴۰۴

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس از افتتاح ۱۶ پروژه کتابخانه‌ای در این استان تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: تکمیل پروژه‌های عمرانی کتابخانه‌ای در فارس با شتاب در حال انجام است.

محمدحسین فیروزی در شورای اداری کتابخانه‌های عمومی فارس اظهار کرد: فارس به عنوان یکی از پهناورترین استان‌های کشور، جایگاه خوبی در ساختار کتابخانه‌ای دارد و سال گذشته نیز ۲۲ کتابخانه جدید در استان افتتاح شد.

وی افزود: پنج پروژه کتابخانه‌ای شامل کتابخانه کودک و نوجوان ابونجمی در خنج، کتابخانه منطقه ۱۱ شیراز، کتابخانه علامه خفری در خفر، کتابخانه هماشهر و کتابخانه مادر و کودک اوز تا هفته کتاب آماده بهره‌برداری خواهد بود.

فیروزی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در مجموعه کتابخانه‌ها، گفت: در سه سال گذشته بیشترین جذب نیرو در فارس انجام شده و مشکلات جابجایی‌های بین شهرستانی حل شده است. جذب نیروی انسانی در مسیر منطقی و ادامه‌دار دنبال می‌شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس همچنین بر بازسازی و بازطراحی کتابخانه‌ها برای تبدیل به نسل نوین کتابخانه‌ای تأکید کرد و افزود: با توجه به هزینه بالای این پروژه‌ها، بازسازی باید مرحله‌ای انجام شود.

وی از روسای ادارات شهرستانی خواست تأمین اعتبار پروژه‌ها و بازطراحی کتابخانه‌ها را با جدیت پیگیری کنند تا مصوبات توسعه کتابخانه‌های عمومی فارس اجرایی شود.