افزایش ایمنی راه‌های بوشهر با نصب ۴۲ سامانه کنترل سرعت

این سامانه‌ها با برآورد اولیه ۱۵۰۰ میلیارد ریال طی یک سال به بهره برداری می رسد

افزایش ایمنی راه‌های بوشهر با نصب ۴۲ سامانه کنترل سرعت

معاون فنی و نظارت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: در راستای ارتقای ایمنی محورهای برون شهری این استان، نصب ۴۲ سامانه کنترل سرعت جدید در دستور کار قرار گرفت.

بهرام اسدی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: براساس مجوز صادره از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و با همکاری پلیس راه استان بوشهر، مکان‌یابی نصب ۴۲ سامانه کنترل سرعت انجام شده و اکنون در مرحله مناقصه برای شروع اجرای عملیات است.

وی درباره محل نصب سامانه‌های جدید کنترل سرعت در استان بوشهر بیان کرد: این سامانه‌ها در نقاط مختلف محورهای دیلم- بهبهان، هندیجان- دیلم، گناوه- دیلم و بالعکس، کمربندی گناوه - دیلم، سعدآباد - شبانکاره، دالکی- کنارتخته و بالعکس، چغادک- بوشهر، چغادک- برازجان، برازجان- اهرم، بوشهر- دلوار، بردخون- دیر، دوراهک- سیراف، کمربندی کنگان- سیراف، کنگان- عسلویه، پارسیان- عسلویه، پل‌مند و محور جاشک نصب خواهد شد.

اسدی ادامه داد: این سامانه‌ها با برآورد اولیه ۱۵۰۰ میلیارد ریال طی یک سال در محورهای ارتباطی استان نصب شده و به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به تأثیرگذاری سامانه‌های هوشمند کنترل سرعت در کاهش تخلفات و تصادفات جاده‌ای، گفت: بانصب و بهره‌برداری از سامانه‌های یادشده تعداد سامانه‌های کنترل سرعت استان به ۱۰۱ سامانه افزایش می‌یابد.